Naast Remote teambuilding, nu ook hybride en 1,5-meterconceptenNaast Remote teambuilding, nu ook hybride en 1,5-meterconcepten
Back Back Nieuws

Naast Remote teambuilding, nu ook hybride en 1,5-meterconcepten

08 juni 2020

The Box Company lanceerde even geleden de Remote Teambuilding Experience, een oplossing om in deze tijden toch een teambuildingsactiviteit te organiseren, maar dan op afstand. Omdat de regels steeds meer versoepeld worden en steeds meer evenementen weer (deels) live georganiseerd worden speelt The Box Company ook hier op in. Alle huidige activiteiten zijn zo aangepast dat het volledig volgens alle richtlijnen gespeeld kan worden en op elke gewenste locatie.

Hybride Teambuilding Experience

Daarnaast is het ook mogelijk om te gaan voor een hybride event. Dit is een event waar een bepaald aantal mensen live aanwezig is en het overige deel online kan deelnemen. Hiervoor zet The Box Company de hybride variant in van de Remote Teambuilding Experience. Met deze variant zorgen ze ervoor dat zowel de live bezoekers als de online bezoekers samen een teambuildingsactiviteit kunnen spelen. Dit brengt alle bezoekers met elkaar in verbinding en zorgt voor nog meer betrokkenheid!

Alles is mogelijk!

Met de Remote Teambuilding Experience, de Hybride Experience en de 1,5 meter concepten heeft The Box Company alle mogelijkheden in huis om een teambuildingsactiviteit te organiseren. Een grote of kleine afstand tussen collega’s? Voor elke situatie heeft The Box Company een perfecte invulling.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!