The Box Company lanceert Remote Teambuilding ExperienceThe Box Company lanceert Remote Teambuilding Experience
Back Back Nieuws

The Box Company lanceert Remote Teambuilding Experience

21 april 2020

 Om de teamspirit binnen een bedrijf er ook in deze tijd van social distancing in te houden, presenteert The Box Company: The Remote Teambuilding Experience.

Omtoveren succesformule

The Box Company verzorgt normaal gesproken teambuildingsactiviteiten op locatie voor groepen tot wel 2000 personen tegelijk. De uitdaging was dus, om deze succesformule om te toveren tot een teambuildingsactiviteit voor thuis. Door een combinatie te maken tussen online en offline, is The Remote Teambuilding Experience uniek in zijn soort en past deze helemaal tussen de andere teambuildingsactiviteiten van The Box Company.

Het spel

Het spel kan al gespeeld worden met één team van maximaal 5 personen, maar het nog leuker om met meerdere teams van een bedrijf tegen elkaar te laten strijden. Ieder teamlid ontvangt thuis een envelop met hierin allerlei attributen, vragenkaarten en hints. Om opdrachten op te lossen moet men de inhoud van de enveloppen van alle teamleden gebruiken. Enkel als dit gecombineerd wordt met elkaar kan men een opdracht oplossen. Hierdoor is het belangrijk dat een team op zoek gaat naar de beste manier om te communiceren en constant met elkaar in verbinding blijft. Alleen door goed samenwerken zal het lukken om de opdrachten op te lossen.

Unieke ervaring

The Remote Teambuilding Experience is een unieke manier om toch die teambuilding erin te houden, zo kan er ook in deze tijden toch gewerkt worden aan een goede (remote) teamspirit!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!