Hotel Theater Figi Hotel Theater Figi
Back Back Locaties

Hotel Theater Figi

 • Het Rond 2
  3701 HS Zeist

  Tel: 030 692 7550

 • Figi logo

In het kort

 • 150 jaar gastvrijheid
 • 16 verschillende zalen
 • Diverse theaterzalen
 • Eén aanspreekpunt
 • Gratis parkeren

Ga naar de website

Hotel Theater Figi is een multifunctionele vergader-, evenementen- en congreslocatie in het hart van Nederland. Het derde generatie familiebedrijf staat al meer dan 150 jaar voor gastvrijheid en onderscheidt zich door de warme en stijlvolle sfeer waarin u, en uw gasten zich direct thuis zullen voelen. Onder één dak treft u een hotel, theater, bioscoop, grand café en talrijke vergader- en eventzalen. 

SFEERVOLLE ZALEN MET VOLOP DAGLICHT & ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN 

Van een private diner op het toneel, trainingsdagen met overnachting tot aan een beurs voor 1500 gasten, het kan allemaal. Hotel theater figi beschikt over twee theaterzalen en twee bioscoopzalen en acht eventzalen met veel daglicht, historische fotowanden en bijbehorende techniek. Het atrium is het hart van hotel theater figi, perfect als welkomstruimte of voor een borrel. 

 

DE LEKKERSTE LEKKERNIJEN MET EIGEN PATISSIER IN HUIS 

Ruim 100 jaar ervaring in de keuken biedt ontelbare culinaire mogelijkheden. Onze chef-kok creëert graag samen met jou de ideale culinaire line-up voor je gasten. Daarnaast is figi van oudsher een patisserie en nog steeds hebben wij met trots een eigen patissier in huis. Dat betekent heerlijke gebakjes en koeken voor bij de koffie break. 

 

UNIEK FAMILIEGEVOEL 

Een evenementenlocatie waar het voelt alsof je thuis komt, bij ons in hotel theater figi is dit de normaalste zaak van de wereld. Het zit in ons DNA aangezien we al sinds 1850 een familiebedrijf zijn. Persoonlijke aandacht, één vast contactpersoon en we onthouden hoe jij je koffie het liefst drinkt. Ook jij als opdrachtgever / eventmanager verdient het om verwend te worden. Wij ontzorgen je graag van A tot Z! 

 

97 HOTELKAMERS - THEATER – BIOSCOOP 

Hotel figi is een prachtig viersterrenhotel midden in het centraal gelegen zeist. Met 97 ruime hotelkamers en suites, de ideale locatie voor een overnachting. Tot de standaardvoorzieningen van iedere kamers behoren thee- en koffiefaciliteiten, snel wifi en een fijn bureau om aan te werken. Combineer je overnachting met een bezoek aan het theaterofbioscoopen geniet van een heerlijk diner in grand café figi. 

 

BEREIKBAAR VANUIT ALLE WINDSTREKEN 

Onze locatie is goed bereikbaar via de A12, A27, intercitystation driebergen-zeist en bus 50. FIGI beschikt over een parkeergarage met 275 plekken die zorgen voor 100% parkeergemak. 

 

EN DE PRIJZEN? 
Die zijn altijd transparant en met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Wij maken graag een offerte op maat voor u. 

 

CONTACT 
Wilt u een ruimte reserveren, langskomen voor een locatiebezoek of heeft u andere vragen over onze zalen? Neem dan contact met ons op! Ons enthousiaste team denkt graag met u mee!  

Neem contact op met Hotel Theater Figi

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Hotel Theater Figi zal z.s.m. contact met u opnemen.