Ontdek Nederland met arrangement Meetings & More hotelsOntdek Nederland met arrangement Meetings & More hotels
Back Back Nieuws

Ontdek Nederland met arrangement Meetings & More hotels

24 juli 2020

Meetings and More is een samenwerkingsverband van gerenommeerde zelfstandige hotels die ervoor zorgen dat zakelijke meetings meer behelzen dan vergaderen alleen. Door de hoogstaande kwaliteit van de geboden faciliteiten, de rust, ruimte en de sfeervolle omgeving alsmede de unieke ligging en spreiding door Nederland bieden deze hotels ook een omgeving om te genieten van  hoogwaardige vakanties in eigen land. Alle hotels zijn gelegen op schitterende natuurrijke locaties en staan garant voor een hoge mate van kwaliteit, service, gastvrijheid en culinair genieten.

Om een vakantie in eigen land nog veelzijdiger te maken hebben de hotels een verrassend arrangement samengesteld. Het arrangement bestaat uit een vakantie van 7 dagen waarbij gasten op 3 verschillende locaties in Nederland verblijven. Ontdek Nederland, laat je verrassen door de verscheidenheid van de verschillende regio’s tijdens een ontspannen vakantie.

Modern Design en Klassiek Chique

Er kan gekozen worden uit twee routes en thema’s  Modern Design en Klassiek Chique. Klassiek Chique arrangement: Houd je van een indrukwekkende en elegante omgeving; kastelen en landhuizen mét allure? Dan is de Klassiek Chique route aan te bevelen waarbij je verblijft bij Hotel De Ruwenberg vlakbij ‘s-Hertogenbosch (NB), Figi in Zeist (UT) en Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord (NH).

Modern Design arrangement: Ga je meer voor eigentijds en hip en raak je enthousiast van hotels met een eigen stijl? Dan ben je aan het juiste adres bij de drie hotels van de Modern Design route: blooming hotel in Bergen (NH), Kapellerput in Heeze (NB) en Mooirivier in Dalfsen (OV).

Na de keuze van een thema zijn gasten vrij om de route zelf te bepalen. De reservering van het arrangement wordt geplaatst bij het hotel waar de gast de route wil starten. Het arrangement ‘Ontdek Nederland in de mooiste hotels’ is te reserveren op de websites van Meetings & More en van de deelnemende hotels.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!