Corine Dijkhuizen nieuwe commissaris Hotel Theater FigiCorine Dijkhuizen nieuwe commissaris Hotel Theater Figi
Back Back Nieuws

Corine Dijkhuizen nieuwe commissaris Hotel Theater Figi

04 augustus 2022

Corine Dijkhuizen is aangetreden als Commissaris van Figi Groep BV. Met haar jarenlange ervaring en topposities op facilitair en hospitality gebied bij o.a. Rotterdam Ahoy, Duinrell, Facilicom en Albron is dit een aanwinst als toezichthouder op het bestuur van dit veelzijdige familiebedrijf.
 
Corine heeft officieel het stokje overgenomen van Caroline Lubbers tijdens de Aandeelhoudersvergadering afgelopen juni en maakt de RvC compleet samen met Erwin van Lambaart en Jan de Mooij. Wij danken Caroline Lubbers voor haar inzet en warme betrokkenheid.

Gastvriendelijk

Corine is een enthousiaste persoonlijkheid en een zeer betrokken manager en bestuurder voor zowel de gast, haar teams als het bedrijf. Gastvriendelijkheid is de drijfveer in de leisure-branche en dat is Corine dan ook op het lijf geschreven. Haar menselijke werkwijze is een kracht waarmee zij in staat is om teams te formeren en maximaal te laten functioneren en samenwerken. Wij kijken er naar uit om deze expertise toe te passen als toezichthouder op zowel strategisch al operationeel gebied.

Passie

Corine Dijkhuizen: 'Ik ben al meer dan 25 jaar gast in Figi en heb met eigen ogen kunnen zien en ervaren met hoeveel passie dit mooie team zich dagelijks inzet voor de gast. Het is topsport om continu op dat niveau te presteren. Dit mooie familiebedrijf met die rijke geschiedenis heeft alle ingrediënten in huis voor ook een prachtige toekomst. Dat ik mijn kennis en ervaring daarvoor mag inzetten is eervol.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!