CompagnietheaterCompagnietheater
Back Back Locaties

Compagnietheater

 • Kloveniersburgwal 50
  1012 CX Amsterdam

  Tel: 020 589 16 80

 • Compagnietheater

In het kort

 • Multifunctionele theaterzaal voor 500 personen
 • Stoer en industrieel
 • Exclusief af te huren
 • Uitzicht op de gracht
 • Voor 3 Amerpodia locaties, 1 aanspreekpunt

Ga naar de website

Het Compagnietheater ligt in het hart van Amsterdam en is een veelzijdige en goed bereikbare locatie. De uitstraling is stoer, strak maar bovenal warm en welkom. Voor grote en kleine evenementen beschikt het Compagnietheater over de juiste ruimtes.

In het Compagnietheater heerst een losse, ongedwongen sfeer, terwijl de service tot in de puntjes is verzorgd. Hier ben je altijd in goed gezelschap, van jouw gasten of bezoekers, én onze medewerkers.

De bijzondere mix van traditionele en nieuwe materialen zorgt ervoor dat het Compagnietheater het ideale podium is voor productpresentaties, congressen, galadiners en award shows. Er is een grote theaterzaal, een kleine theaterzaal, een multifunctionele Zuilenzaal, een ruime Foyer en een theatercafé. De verschillende ruimtes zijn apart te huur maar juist door ze te combineren ontstaat een legio aan mogelijkheden. Denk aan een ruime beursvloer, grote cateringruimtes en breakout zalen. De maximale capaciteit van het pand is maar liefst 500 personen.

Kies je voor het Compagnietheater, dan kies je voor cultuur. Amerpodia gebruikt de opbrengsten van de zaalverhuur om de culturele programmering te faciliteren en toegankelijk te houden voor een zo’n breed mogelijk publiek.

Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Wij zijn bereikbaar per mail via [email protected] of telefonisch via 020 589 16 80.

Bekijk ook onze andere locaties in Amsterdam: De Nieuwe Liefde, Felix Meritis, Rode Hoed.

Neem contact op met Compagnietheater

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Compagnietheater zal z.s.m. contact met u opnemen.