Soul Beach – Bergen aan Zee Soul Beach – Bergen aan Zee
Back Back Locaties

Soul Beach – Bergen aan Zee

  • Parkweg 37
    1865 AG Bergen Aan Zee

    Tel: 072 5820650

  • Soul Beach – Bergen aan Zee

In het kort

  • geheel af te huren
  • eigen strandopgang
  • geschikt voor bruiloften
  • geschikt voor bedrijfsfeesten en evenementen

Ga naar de website

Soul Beach – Bergen aan Zee

Ontsnap naar Soul Beach Bergen aan Zee – dé ideale locatie voor unieke events. Relaxt, internationaal, rauw en laidback. Met adembenemende uitzichten over strand, duinen en de Noordzee biedt Soul Beach een stoere, duurzame ervaring.
Geniet met je gezelschap, voeten in het zand, bij het knisperende haardvuur. Perfect voor alle seizoenen.


VERGADEREN AAN ZEE
Ideale combinatie van ontspanning en inspiratie
Daglicht valt ruimschoots naar binnen. Door de ramen zie je overal de Noordzee. Aan de zaal grenst het strand, ideaal om vooraf, tussendoor en na afloop te genieten van de unieke sfeer die Soul Beach te bieden heeft.
Bedrijf of product presentaties, lanceringen of photoshoots. Op het terras of in het restaurant. Voor een dagdeel of de hele dag. Vergaderfaciliteiten zijn aanwezig.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw bedrijfsevent tot in de puntjes te plannen. We kijken er naar uit om jou en je collega’s te verwelkomen voor een onvergetelijke dag!

TROUWEN OP HET STRAND
Vier je bruiloftsfeest aan zee
Eindelijk is het zover: de dag van je leven komt eraan! Wanneer je gaat trouwen, dan wil je natuurlijk alles perfect plannen voor die speciale dag.
Voor alle soorten bruiloften ben je bij ons aan het juiste adres. Walking dinner, sit-down dinner, family-style. Alles kan.
Je kan zelfs officieel trouwen (erkend door de gemeente) op het strand! Soul Beach is één van de mooiste plekjes om aan het strand een onvergetelijke strand bruiloft te houden in Nederland.

VIER JE (BEDRIJFS)FEEST OP HET STRAND
Ideale combinatie van ontspanning en inspiratie
Of je nu een bedrijfsfeest plant om een mijlpaal te vieren, of een verjaardag wil vieren, bij Soul Beach ben je aan het juiste adres.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw event tot in de puntjes te plannen. We kijken er naar uit om jou en je vrienden, familie of collega’s te verwelkomen voor een onvergetelijke dag!

VAN BBQ TOT PRIVATE DINING
Arrangementen voor 10 tot 15o personen
Bij Soul Beach geniet je van een unieke sfeer op het strand, met je voeten in het zand en de zee op de achtergrond. Onze locatie beschikt over een open haard, veranda en openslaande deuren naar de zee. Hier geniet je van een onvergetelijke strandervaring, samen met je vrienden en familie.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een arrangement op maat te plannen. We staan klaar om jouw ervaring onvergetelijk te maken bij Soul Beach!

BBQ
Onze BBQ’s zijn geschikt voor groepen vanaf 40 personen. We bieden verschillende arrangementen voor elk budget, met een ruime keuze aan vlees, vis en vegetarische opties.

Lunch
Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij een lunch-arrangement, met standaard 3 opties. Voorkeur voor vega, vis of vlees kan vooraf kenbaar worden gemaakt. Anders is het een vrije interpretatie in de mix.

Private dining
Uitgebreid dineren met een grote groep, terwijl je uitkijkt op het mooiste zicht van Bergen aan Zee. Het diner bestaat uit een 2 of 3-gangen Family Style diner dat bestaat uit een selectie gerechten van ons seizoen menu, samengesteld door de chef.

Neem contact op met Soul Beach – Bergen aan Zee

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Soul Beach – Bergen aan Zee zal z.s.m. contact met u opnemen.