The Box CompanyThe Box Company
Back Back Groepsuitjes

The Box Company

 • Markendaalseweg 44
  4811 KC Breda

  Tel: 073 2932 124

 • The Box Company

In het kort

 • Originele teambuildingsactiviteiten
 • Gespecialiseerd in samenvoegen van klant specifieke kennis & content in onze games
 • Grote gezelschappen (50-2000 personen)
 • Op iedere gewenste locatie mogelijk
 • oa. Escape Room Experiences

Ga naar de website

The Box Company verzorgt originele teambuilding­acti­vi­tei­ten voor grote groepen (50 tot 2000) waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving. De producten en diensten van de klant kunnen volledig worden meegenomen in het onderwerp van de Boxen. Dit betekent dat het mogelijk is om uw persoonlijke touch mee te geven.

The Box Company levert unieke teambuildingsactiviteiten die perfect binnen uw programma passen. Hierbij kunt u kiezen voor een standaard aanbod, maar ook voor op maat gemaakte oplossingen. Onze kennis en ervaring maken het verschil tussen een leuke dag en een “day to remember”!


Een voorbeeld van onze boxen is de Escape Room Experience: 

De Escape Room is een wereldwijde rage waar een groep mensen in een uur een ruimte vol vraagstukken, codes en obstakels moet zien te verlaten. Veel Escape Rooms beperkeb zich tot ±10 deelnemers tegelijk. Iets wat grotere bedrijven direct buitenspel zet. The Box Company heeft een Escape Room Experience ontwikkeld voor groepen van 50 tot 2000 deelnemers! Een zenuwslopend spel met rondes en een razend spannende finale. Het spel kan op elk gewenste locatie gespeeld worden; bij u op kantoor, een evenementenlocatie of een andere door u uitgekozen locatie.

Neem contact op met The Box Company

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van The Box Company zal z.s.m. contact met u opnemen.