Zwolse TheatersZwolse Theaters
Back Back Locaties

Zwolse Theaters

 • Theater de Spiegel: Spinhuisplein 14 / Schouwburg Odeon: Blijmarkt 25
  8011 ZZ Zwolle

  Tel: 038 4 277 383

 • Zwolse Theaters

In het kort

 • 2 theaters met verschillende uitstralingen
 • In-house technische kennis en faciliteiten
 • Exclusiviteit
 • Offertes op maat en naar wens aangepast
 • Bereikbaarheid (zowel per OV als auto)
Ga naar de website
Zwolse Theaters; Verrassen, boeien en binden

Het theater. Waar men samenkomt voor ontmoeting, beleving en cultuur. Zo zijn de Zwolse Theaters een bron van inspiratie, creatie en verbinding. Vanwege de vele prachtige voorstellingen en vooral ook als prikkelende locatie voor congressen, bedrijfsevenementen, een vergadering of creatieve sessie.

Inspirerend van begin tot eind
Ons team denkt graag met u me. Vanuit passie, kennis en creativiteit. Door goed te luisteren naar uw wensen komen we samen tot verrassende invullingen. Van intieme meeting tot groots congres. Van trapeze-act tot spetterende diner-experience op het podium. Laat onze theaterprogrammering aansluiten op uw event of maak een voorstelling met uw collega’s in de hoofdrol. De mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd. Samen geven wij identiteit aan uw event.

Schouwburg Odeon
Hier beleeft u 175 jaar theatergeschiedenis. Heden en verleden ontmoeten elkaar in dit unieke monument dat ruimte biedt aan vier zeer diverse zalen. Een historische bonbonnièrezaal, een intiem vestzaktheater, moderne gezellige foyers.

Theater De Spiegel
Een indrukwekkend gebouw. Groots in aanblik en capaciteit en voorzien van de modernste technieken. Ruim 900 stoelen, een lichte, ruimtelijke foyer en natuurlijk rode pluche. Een royaal theater met nationale allure.

Neem contact op met Zwolse Theaters

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Zwolse Theaters zal z.s.m. contact met u opnemen.