Buiten vergaderen op de Utrechtse HeuvelrugBuiten vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug
Back Back Locaties

RBT Heuvelrug & Vallei

 • Amersfoortseweg 98
  3941 EP Doorn

  Tel: 085 485 77 60

 • RBT Heuvelrug & Vallei

In het kort

 • Centraal en bosrijk gelegen
 • Unieke locaties
 • Omgeven door natuur, cultuur en historie
 • Outdoor activiteiten en sociale programma's
 • Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Ga naar de website

De Heuvelrug, waar zakendoen en ontspannen natuurlijk samenkomen

Weg van de drukte van de stad en centraal gelegen in ons land ligt de Utrechtse Heuvelrug. Laat creativiteit hoogtij vieren in deze culturele, bosrijke omgeving waar gastvrijheid nog vanzelfsprekend is. Niet voor niets is deze regio verreweg de meest populaire vergaderlocatie van Nederland. De Utrechtse Heuvelrug biedt unieke en inspirerende locaties voor opleidingen, trainingen en bedrijfsuitjes voor al uw (meerdaagse) congressen, conferenties, trainingen en overige zakelijke bijeenkomsten. 

Centraal gelegen locaties van hoge kwaliteit. Prima bereikbaar met OV en de auto, die u veelal gewoon gratis kunt parkeren. De ruime locaties in de natuur zorgen ervoor dat u veilig en op anderhalve meter afstand bij elkaar kunt komen. 

De Utrechtse Heuvelrug ademt cultuur en historie midden in de natuur. Zaken doen, ontspannen, natuur en avontuur zijn dan ook op een natuurlijke manier aan elkaar verbonden. Congres- en vergaderlocaties verrijken zakelijke bijeenkomsten graag met op maat gemaakte programma’s en arrangementen. Ontspanning, een sociaal programma of actieve outdoor breaks; op de Heuvelrug zijn de mogelijkheden eindeloos. Van buiten koken tot fietsen over de vliegbasis, van een ontspannen wandeling door het bos of een kasteeltuin tot een uitdagende survival. Genoeg opties om meer uit zakelijke bijeenkomsten te halen en de productiviteit te verhogen.

De locaties op de Heuvelrug zijn kwalitatief goed tegen scherpe prijzen. Daarnaast dragen ze het milieu en de natuurlijke omgeving van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug een warm hart toe. Door samenwerking met Utrecht Convention Bureau is er voor alle soorten bijeenkomsten en congressen volop expertise in huis.

 • RBT Heuvelrug & Vallei
  Buitenplaats Sparrendaal - congres
 • RBT Heuvelrug & Vallei
  Landgoed de Horst - groen en duurzaam
 • RBT Heuvelrug & Vallei
  Landgoed Zonheuvel - teambuilding
 • RBT Heuvelrug & Vallei
  Nationaal Militair Museum - vergaderen onder F16's
 • RBT Heuvelrug & Vallei
  Antropia - buiten vergaderen
 • RBT Heuvelrug & Vallei
  Slot Zeist - Spiegelzaal

Vijf redenen om zaken te doen op de Utrechtse Heuvelrug

 

1. Centraal en bosrijk gelegen
Centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort ligt de Utrechtse Heuvelrug. Een inspirerende, bosrijke en groene omgeving, weg van de drukte van de stad en dagelijkse sleur.

2. Unieke locaties
Landgoederen, kastelen en buitenplaatsen, dat zijn de locaties op de Heuvelrug. De locaties liggen verscholen in de goed onderhouden bossen en staan voor kwaliteit.

3. Omgeven door natuur, cultuur en historie
De Utrechtse Heuvelrug ademt cultuur en historie midden in de natuur. Zaken doen en ontspannen zijn op een natuurlijke manier aan elkaar verbonden.

4. Outdoor activiteiten en sociale programma’s
Vergader- en congrescentra bieden legio mogelijkheden voor ontspannings-, sociale en actieve programma’s in combinatie met zakelijke events. Verbind gasten op informele manier aan elkaar door een bijzondere activiteit waar zij nog lang over zullen napraten.

5. Duurzaam & maatschappelijk verantwoord
De locaties van de Utrechtse Heuvelrug dragen het milieu en hun omgeving een warm hart toe. Zij werken met duurzame en maatschappelijk verantwoorde producten. Een aantal locaties doneert een deel van opbrengst aan het goede doel.

Neem contact op met RBT Heuvelrug & Vallei

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van RBT Heuvelrug & Vallei zal z.s.m. contact met u opnemen.