Waar denk jij aan bij Heuvelrug en Vallei? Geef je mening!Waar denk jij aan bij Heuvelrug en Vallei? Geef je mening!
Back Back Nieuws

Waar denk jij aan bij Heuvelrug en Vallei? Geef je mening!

20 maart 2024

In samenwerking met RBT Heuvelrug & Vallei onderzoeken wij hoe het de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei vergaat op het gebied van zakelijke evenementen én hoe de rest van de Nederlandse evenementenbranche dit ervaart. Waar denk jij als eventprofessional aan als je over Heuvelrug & Vallei hoort? Wat is je beeld van deze regio of wat zou het beeld wat jou betreft moeten zijn? We zijn heel benieuwd naar jouw mening. Natuurlijk staat daar de kans op een leuke prijs tegenover!

Hoe denken opdrachtgevers over de Utrechtse Heuvelrug & Gelderse Vallei, welke evenementen zou jíj eventueel in de regio willen organiseren en hoe denk jij over de mogelijkheden en de betrokken partijen? Met de resultaten krijgen we een goed idee van het imago van de Utrechtse Heuvelrug & Gelderse Vallei. Deze inzichten zijn van onschatbare waarde om mee aan de slag te gaan, we gebruiken ze bovendien om tijdens de EventsTafel* uitgebreid onder de loep te nemen.

Eventprofessional buiten Utrechtse Heuvelrug & Vallei?

Ben jij een eventprofessional en organiseer je regelmatig zakelijke evenementen in Nederland en daarbuiten? Dan horen we graag jouw mening om de propositie van de Utrechtse Heuvelrug & Gelderse Vallei sterker te maken! De enquête vind je hier.

Eventprofessional binnen Utrechtse Heuvelrug & Vallei

Ook als je als eventleverancier, locatiehouder of eventprofessional werkzaam bent bínnen de Utrechtse Heuvelrug & Vallei horen we graag jouw mening. De enquête vind je hier.

Maak kans op een rondleiding met lunch of een overnachting

Wij vragen 5-10 minuten van jouw tijd om ons te helpen door het invullen van de enquête. Natuurlijk zetten wij iets tegenover jouw mening en tijd. Deelnemers maken kans op een rondleiding over Landgoed de Horst met aansluitend een lunch voor twee personen of een overnachting voor twee personen bij Ernst Sillem Hoeve met ontbijt (in het weekend en schoolvakanties, m.u.v. feestdagen.) Er wordt twee keer geloot, twee deelnemers maken kans op een prijs.

*De EventsTafel is een terugkerend live kennisevent van High Profile Events. Samen met een aantal eventpartijen, locaties opdrachtgevers en RBT Heuvelrug & Vallei schuiven we binnenkort aan tafel bij Kontakt der Kontinenten om de regio van alle kanten te belichten. Nieuwsgierig naar de uitkomst? Je leest alle resultaten uit het rondetafelgesprek in Magazine Events 2024-01 (juni)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!