Unieke meetingbreaks op de Utrechtse HeuvelrugUnieke meetingbreaks op de Utrechtse Heuvelrug
Back Back Locaties

Unieke meetingbreaks op de Utrechtse Heuvelrug

09 mei 2022

De Utrechtse Heuvelrug biedt originele teambuilding uitjes aan. Overleef als een echte Robinson in de natuur, vergader tussen de koeien of begeleidt een kudde schapen. Want naast de mooie natuur en prachtige uitzichten in het midden van Nederland, is de Utrechtse Heuvelrug een plek waar events bijzonder worden gemaakt door unieke meetingbreaks. Wie wil er niet tussen de vergaderingen en workshops door naar buiten, het groen in met veel ruimte om je heen? Laura Nieuwenhuis, Coördinator Marketing bij RBT Heuvelrug & Vallei, licht drie unieke meetingbreaks uit die een grote indruk bij je collega’s zullen achterlaten.

 

 • Foto: Schaapfulness
  Foto: Schaapfulness
 • Foto: Schaapfulness
  Foto: Schaapfulness
 • Foto: Aaltje aan de Linie
  Foto: Aaltje aan de Linie
 • Foto: Aaltje aan de Linie
  Foto: Aaltje aan de Linie
 • Foto: Siegurd
  Foto: Siegurd
 • Foto: Siegurd
  Foto: Siegurd

Schaapfulness op de weide

Ooit gedacht dat het best confronterend kan zijn om oog in oog te staan met een schaap? Schapen voelen jouw energie en reageren daar direct op. Is het veilig? Dan blijft een schaap staan. Ze leven echt in het moment. Tijdens het volgen van een Schaapfulnessworkshop met je team, leer je effectief samenwerken, goed communiceren en met stress omgaan. Herder Daniel Versteegh verzorgt de trainingen op landgoed Nieuw Hydepark in Doorn. Op deze weide lopen speciaal geselecteerde Schaapfulness-schapen rond. Daniel maakt een training op maat aan de hand van welke thema’s en onderwerpen er aandacht verdienen binnen jouw team. Laura vertelt hierover: ‘Tijdens de workshop word je ontspannen, en door de rust en verstilling in jezelf op te zoeken kom je tot nieuwe inzichten. Gegarandeerd dat elk teamlid hier iets uithaalt.’

Het boerenleven bij Aaltje aan de Linie

Een uniek uitje op een boerderij? Bij Aaltje aan de Linie word je zakelijke meeting onvergetelijk! Op een trekker over het land rijden, tijdens een vergadering uitkijken op de koeienstal en daarna een hamburger eten van eigen vee. Aaltje maakt het mogelijk op haar prachtige boerderij. Op het grote stuk land is van alles mogelijk om lekker in beweging te komen tijdens een BoerenBootcamp of Boerensport. Samen met je collega’s in actie met een kruiwagen of op klompen. Lekker fanatiek en met veel humor. Wat deze plek extra bijzonder maakt is de historie ervan. De boerderij staat vlakbij de Grebbelinie, die deel uitmaakte van de Nederlandse hoofdverdediging tijdens de oorlog.  

Ontdek je overlevingskracht in de natuur

Bij Siegurd leer je overleven in de natuur. Tijdens Bushcraft cursussen leer je de geheimen van de natuur toegespitst op de Utrechtse Heuvelrug. Wat heeft het gebied te bieden, zodat je jezelf kan redden in de natuur? Je leert vuur maken, planten herkennen en een veilig onderkomen bouwen. Na een cursus bij Siegurd ken je de onschatbare waarde van de natuur en denk je de volgende keer wel twee keer na als je op het punt staat van de paden af te gaan. Menig expeditielid van Expeditie Robinson is hier opgeleid.

Vrijer dan in de stad

Het is een verrijking van je zakelijke bijeenkomst om een originele meetingbreak aan het programma toe te voegen. Laura: ‘Wij kijken altijd met de klant mee wat het doel van het event is om zo tot een geschikte meetingbreak te komen. De mogelijkheden hier zijn oneindig. Door de ruimte, het groen en de gastvrijheid die de Heuvelrug biedt zijn meetings doorgaans vrijer dan in de stad. Het is echt bijzonder wat de natuur met een mens kan doen.’ Bekijk alle leuke en bijzondere meetingbreaks hier.

Door > Tessa Emmerich

 

Hoofdfoto: Mark van Welzenis

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!