Domein OogenlustDomein Oogenlust
Back Back Locaties

Domein Oogenlust

 • Hees 4
  5521 NV Eersel

  Tel: 040 2532482

 • Logo Oogenlust

In het kort

 • Inspirerend belevingslandschap
 • Bijzondere en duurzame evenementenlocaties
 • Gunstige ligging aan snelweg (A67)
 • Unieke concepten op maat

Ga naar de website

Beleef en laat je verwonderen door de natuur en unieke locaties op Domein Oogenlust.  Een inspirerende plek die met recht een duurzaam belevingslandschap wordt genoemd. Jouw exclusieve en stijlvolle evenement wordt hier een ware beleving. Het Domein herbergt verschillende bijzondere verhuurlocaties, met elk hun eigen karakter. Wil je vergaderen in het groen, een unieke bedrijfspresenatie geven of een brainstormsessie houden? Het kan allemaal in dit uitzonderlijke natuurgebied waar de wandelpaden uitnodigen om tussendoor te ontspannen en waar je ook de Oogenlust Conceptstore  vindt. Voor een stijlvolle aankleding van jouw evenement maken wij graag een concept op maat.

GroenKafe

Het GroenKafe is een fijne groene ruimte, die overspoeld wordt met licht. De locatie grenst aan onze binnentuin, waar in de zomermaanden een sfeervolle stretchtent wordt opgebouwd. Binnen in het GroenKafe is er een vaste opstelling met een lange zittafel, diverse statafels, een lounge en grote bar. Dit interieur is comfortabel en breed inzetbaar om heerlijk te kunnen borrelen, brainstormen, vergaderen of dineren.

Druivenkas 

Prachtig gelegen midden in de bloemenweide, vind je onze Druivenkas. De authentieke glazen kas uit 1936 vond op Domein Oogenlust haar tweede bestemming en is een unieke locatie voor een zakelijke lunch, een intieme ceremonie of inspirerend diner. Deze locatie is standaard niet voorzien van meubilair, maar we bespreken graag de vele mogelijkheden voor jouw evenement.

DeRun

DeRun is een multifunctionele expositieruimte met oneindig veel mogelijkheden. Doordat deze 'blackbox' flexibel is in te delen, kunnen zowel kleine als grotere evenementen hier plaatsvinden. Denk aan een productpresentatie, plenair programma of diner voor een groot gezelschap tot 350 personen.

Gaard

We braken een oude authentieke veldschuur af en bouwden hem opnieuw op achter de Druivenkas. De Gaard is een nostalgische overdekte ruimte met één open zijde die uitkomt op een sfeervol terras met buitenkeuken. In totaal een ruimte van 100m2 aan mogelijkheden!

Linde & Berk

In het bos op Domein Oogenlust, omgeven door natuur vind je twee sfeervolle vergadercontainers. De containers lenen zich perfect voor een vergadering of brainstorm met een kleiner gezelschap tot acht personen. Basisvoorzieningen voor vergaderen in het groen zijn aanwezig, uit te breiden met AV apparatuur. 

Meer op Domein Oogenlust

Domein Oogenlust biedt op het belevingslandschap, naast de unieke locaties, nog meer verrassingen. Zo kom je onderweg naar het bos langs de boomhut, geschikt voor een intieme borrel of groepssessie met een klein gezelschap en toveren we de bloemenweide op een zomerse dag om tot een bijzondere locatie voor jullie ceremonie. Een stijlvolle ontvangst organiseer je in onze binnentuin, grenzend aan het GroenKafe.

Op Domein Oogenlust is geen standaard catering of techniek aanwezig. We brengen jullie daarvoor graag in contact met leveranciers die bekend zijn met onze locaties. 

 • Domein Oogenlust
  Domein Oogenlust
 • Druivenkas Domein Oogenlust
  Druivenkas Domein Oogenlust
 • DeRun Domein Oogenlust
  DeRun Domein Oogenlust
 • Gaard Domein Oogenlust
  Gaard Domein Oogenlust
 • GroenKafe Domein Oogenlust
  GroenKafe Domein Oogenlust
 • Linde & Berk Domein Oogenlust
  Linde & Berk Domein Oogenlust

We denken graag mee!

Op het Domein ervaar je niet alleen de gastvrijheid van de natuur, maar ook ónze gastvrijheid en de vele mogelijkheden die daarbij horen. Wij staan open voor iedere samenwerking, passend binnen de normen en waarden van Domein Oogenlust. Graag denken we mee en werken we nauw samen om het perfecte evenement voor jou vorm te geven. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op met Domein Oogenlust

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Domein Oogenlust zal z.s.m. contact met u opnemen.