Studio DeRun opent haar deuren op Domein OogenlustStudio DeRun opent haar deuren op Domein Oogenlust
Back Back Nieuws

Studio DeRun opent haar deuren op Domein Oogenlust

02 december 2020

Duizenden lichtjes en talloze kerstballen zetten de toon in Studio DeRun op Domein Oogenlust. In samenwerking met Bazelmans AV heeft Oogenlust twee studio’s gerealiseerd. Eén van deze studio’s is specifiek geschikt voor de opname of livestream van een kerstboodschap.

Studio DeRun

Het aankleden van evenementen behoort doorgaans tot Oogenlust haar voornaamste werkzaamheden. Sinds de uitbraak van de coronacrisis gaat het bedrijf op zoek naar de mogelijkheden. Eerder dit jaar verzorgden zij al de aankleding van de opnamestudio bij Bazelmans AV. Naar aanleiding van vragen uit de markt zijn op Domein Oogenlust de studio in kerstsfeer en de groene oase gecreëerd.

Studio in kerstsferen en groene oase

Met een opnamestudio in overdadige kerstsfeer brengen Oogenlust en Bazelmans AV de kerstbeleving naar de kijkers thuis. De studio leent zich hiermee uitstekend voor bijvoorbeeld een opname of livestream van een kerstboodschap. Naast de studio in kerstsfeer is ook een ‘groene oase’ ingericht. De volledige achterzijde van deze studio bestaat uit een grote plantenwand. De basis van groene en duurzame materialen geeft een duurzaam en levendig gevoel. Studio DeRun huur je per dagdeel inclusief techniek door Bazelmans AV. Naast de twee studio’s kan gebruik gemaakt worden van een compleet gemeubileerde ontvangstruimte.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!