Polo BrabantPolo Brabant
Back Back Nieuws

Oogenlust stylet vooraanstaande paardensport events

18 juli 2018

Paardensportliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de vele evenementen die in het teken staan van deze sport. In maart was Oogenlust betrokken bij The Dutch Masters – Indoor Brabant en de afgelopen weken hadden zij de teugels in handen met betrekking tot de aankledingen tijdens CHIO Rotterdam en Polo Brabant.

CHIO Rotterdam

Hét evenement als het gaat om hippische topsport. Vier dagen lang konden dressuur- en springliefhebbers netwerken, winkelen en genieten van alles wat CHIO Rotterdam ook buiten de sport om te bieden heeft. Voor jong en oud, voor zakelijke en particuliere relaties. Kortom, de 70ste jubileumeditie was zowel bij de ruiters als bij de bezoekers een groot succes.

Ook het team van Oogenlust kijkt terug op een geslaagde editie. De Rotterdam Arena, waar alle grote wedstrijden gereden werden, heeft Oogenlust in een groen jasje gestoken. Diverse groenelementen in combinatie met grote appelhouten manden met bloeiende planten dienden als heuse eyecatchers. Buxusbollen, bamboe en berkenbomen in combinatie met kleurrijke bloemarrangementen zorgden voor een frisse uitstraling van de skyboxen en loges.

Polo Brabant

Al jaren is Polo Brabant het grootste polo evenement van de Benelux. Hier wordt niet alleen de fascinerende wereld van de polo weerspiegeld, maar tevens dient het ook als lifestyle evenement. Wedstrijden met over het veld razende paarden, klapperende hoeven en loszittende graspollen.

Een reusachtige overkapping van 2100m2 en een outdoor terrein op het prachtige landgoed Eeckenrhoode vroegen om een zorgvuldige aankleding op maat. Oogenlust heeft hier een combinatie van modern en puur meubilair geplaatst bestaande uit eikenhouten statafels en bijpassende krukken met lederen kuipzitting. De aankleding werd compleet gemaakt met fleurig bloemwerk, groenelementen in steigerhouten ombouw en een groot aantal hangende Rhipsalis en Philondendron planten aan het plafond.

De aankleding voor CHIO Rotterdam werd verzorgd in opdracht van Boels. BYLEI was de opdrachtgever voor Polo Brabant.

Oogenlust

De bloembinderij met loyale winkel vormen de oorsprong van Oogenlust. Daarnaast verzorgt het bedrijf aankledingen en decoraties op vooraanstaande evenementen, nationaal en internationaal, particulier en zakelijk. Marcel van Dijk; 'Sfeer creëren, dat is wat we doen. Met de natuur als uitgangspunt, streven we altijd naar bijzondere combinaties en verrassende keuzes. Emoties vertalen we in sfeervolle creaties; creaties die uw zintuigen prikkelen. Zo geven we vanuit ons bloemenambacht invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs'.

Foto > LAV Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!