Sfeerdagen op domein OogenlustSfeerdagen op domein Oogenlust
Back Back Nieuws

Sfeerdagen op domein Oogenlust

18 maart 2019

Een fris helder seizoen breekt aan op domein Oogenlust, een tere lentebries geeft de winkel haar knisperende nieuwe jas. Majestueuze wanden in zachte pastellen herrijzen op wonderbaarlijke wijze, achter elke hoek gaat een verleidelijke verrassing schuil. Weelderige groene planten staan zij aan zij met uitbundig bloeiende bloemen. Het rijke kleurenpallet van deze natuurlijke creaties wordt weerspiegeld in de eigentijdse collecties keramiek, glaswerk en boeken. De winkel is als een caleidoscoop met eindeloze variaties, elke draaiing geeft een nieuwe verwondering. Van 22 tot en met 24 maart 2019 zijn er sfeerdagen op Oogenlust.

Een bezoek als inspiratiebron voor zowel binnen als buiten vervolgt zich in de Expo, die ter gelegenheid van de sfeerdagen dienst doet als onderkomen voor diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van wonen en leven in alle facetten.

Sfeerdagen Oogenlust

Ieder jaar organiseert Oogenlust in het voor- en najaar en voorafgaand aan kerst haar Sfeerdagen. De winkel wordt in zijn geheel omgebouwd en ondergedompeld in geuren en kleuren om zo de sfeer van buiten naar binnen te halen. De inrichting voor het voorjaar is een combinatie van frisse pastellen die de lente verwelkomen.

Openingstijden:
Vrijdag 22 maart van 10:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag 23 maart en zondag 24 maart van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Over Oogenlust

De bloembinderij met loyale winkel vormen de oorsprong van Oogenlust. Daarnaast verzorgt Oogenlust aankledingen en decoraties op vooraanstaande evenementen, nationaal en internationaal, particulier en zakelijk. Marcel van Dijk: 'Sfeer creëren, dat is wat we doen. Met de natuur als uitgangspunt, streven we altijd naar prikkelende combinaties en verrassende keuzes. Emoties vertalen we in sfeervolle creaties. Zo geven we vanuit ons bloemenambacht invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!