Expositie Klaus Dupont op Domein OogenlustExpositie Klaus Dupont op Domein Oogenlust
Back Back Nieuws

Expositie Klaus Dupont op Domein Oogenlust

12 maart 2024

Op 22 maart verwelkomt Oogenlust de kunstenaar Klaus Dupont op Domein Oogenlust. Kunstliefhebbers kunnen hier de kleurrijke en unieke creaties van Dupont bewonderen. De expositie is vanaf 22 maart t/m 22 mei 2024 op Domein Oogenlust in Eersel te bezoeken.

Klaus Dupont

Klaus Dupont heeft een passie voor het verzamelen van antieke stukken en objecten met een geschiedenis. Deze items combineert hij met exotische veren, bronzen sculpturen en Murano-glaskralen. Door Dupont’s vakmanschap, verbeeldingskracht en artistieke stijl zijn de kunstwerken kleurrijk en variërend. Hierdoor wordt zijn werk gezien als mysterieuze en kostbare kunst. De expositie zal een breed scala aan kunstwerken van Dupont tentoonstellen. Laat je inspireren op Domein Oogenlust door de creativiteit van Dupont.

Domein Oogenlust

Op Domein Oogenlust ontmoeten natuur en beleving elkaar in een waar belevingslandschap. Het landschap herbergt verschillende verhuurlocaties die zich lenen voor diverse buitengewone evenementen. Deze locaties worden voorzien van een exclusieve aankleding passend bij het evenement.

Naast deze locaties vind je op Domein Oogenlust onze Conceptstore. Terracotta, hout en lood zijn zomaar een opsomming van materialen waaruit de buitencollectie is opgebouwd. Binnen vind je natuurlijke creaties, bloemen, planten en een uitgebreide collectie keramiek en glaswerk. Een kleine wereld apart vormt de bibliotheek gevuld met bijzondere boeken, als cadeau of toch voor jezelf?

Beleef de Conceptstore als een caleidoscoop waarbij elke draaiing een nieuwe wondere wereld laat zien. Een bezoek als inspiratiebron voor zowel binnen als buiten door alle seizoenen heen. Een selectie van producten uit de Conceptstore is ook te bewonderen in onze webshop. Onze passie delen wij graag.

De expositie

Ben je benieuwd naar het Domein en wil je dit natuurgebied zelf een keer met eigen ogen beleven? Dan is de expositie een mooie gelegenheid om de kunstwerken van Klaus Dupont te bewonderen en Domein Oogenlust te ontdekken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!