Domein Oogenlust organiseert beeldenmanifestatieDomein Oogenlust organiseert beeldenmanifestatie
Back Back Locaties

Domein Oogenlust organiseert beeldenmanifestatie

02 juli 2018

Deze nazomer organiseren Galerie Hans Persoon en Oogenlust ‘Kunst in Beeld’; een beeldenmanifestatie waarbij 30 kunstenaars ruim 300 beelden tentoonstellen op Domein Oogenlust. Save the date: Kunst in Beeld, van 14 tot en met 23 september 2018.

Kunstenaars 

Galerie Hans Persoon heeft 37 jaar ervaring met een keur aan kunstenaars. Jacqueline en Hans Persoon selecteerden 30 van deze kunstenaars voor de bijzondere beeldenmanifestatie. Tijdens Kunst in Beeld stelt iedere kunstenaar gemiddeld 10 beelden tentoon. Deze zijn te bewonderen op Domein Oogenlust: in de expo, in de winkel van Oogenlust, bij Galerie Hans Persoon, bij Van Valderen en ook in de natuur op het Domein.  

Domein Oogenlust 

Op Domein Oogenlust ontmoeten schoonheid, natuur en duurzaamheid elkaar in een waar belevingslandschap. Het is de intentie de natuur op het Domein terug te brengen naar haar oorspronkelijke staat. Hierbij wordt gestreefd naar de terugkeer van zoveel mogelijk inheemse dier- en plantensoorten. Domein Oogenlust is de thuisbasis van Oogenlust, Galerie Hans Persoon, Van Valderen en Hagemeier Fotografie. 

Oogenlust 

De bloembinderij met loyale winkel vormen de oorsprong van Oogenlust. Daarnaast verzorgt het bedrijf aankledingen en decoraties op vooraanstaande evenementen, nationaal en internationaal, particulier en zakelijk. Marcel van Dijk; “Sfeer creëren, dat is wat we doen. Met de natuur als uitgangspunt, streven we altijd naar prikkelende combinaties en verrassende keuzes. Emoties vertalen we in sfeervolle creaties; creaties die uw zintuigen prikkelen. Zo geven we vanuit ons bloemenambacht invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs”. 

Oogenlust is gevestigd op Hees 4, 5521 NV Eersel. 

Galerie Hans Persoon 

Galerie Hans Persoon is een eigentijdse galerie. Met vele presentaties per jaar vertegenwoordigt de galerie verschillende disciplines uit de hedendaagse kunst. Gevestigd op Domein Oogenlust te Eersel tonen Hans en Jacqueline Persoon werk van nationaal en internationaal gevestigde kunstenaars. In elke presentatie wordt gezocht naar de perfecte harmonie in combinatie met spannende tegenstellingen. 

Galerie Hans Persoon is gevestigd op Hees 4 D, 5521 NV Eersel.

Wanneer?

Vrijdag 14 september, opening 10.00 – 20.00 uur 

Zaterdag 15 september 09.00 – 17.00 uur 

Zondag 16 september 11.00 – 17.00 uur 

Dinsdag 17 – vrijdag 21 september 10.00 – 17.30 uur 

Zaterdag 22 september 09.00 – 17.00 uur 

Zondag 23 september 11.00 – 17.00 uur 

 

Locatie: Domein Oogenlust,

Hees 4 

5521 NV Eersel 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!