TivoliVredenburgTivoliVredenburg
Back Back Locaties

TivoliVredenburg

 • Vredenburgkade 11
  3511 WC Utrecht

  Tel: 030 760 6760

 • TivoliVredenburg

In het kort

 • In het hart van het land, grenzend aan Centraal Station Utrecht
 • Multi space venue
 • One stop shop
 • Inspirerende omgeving met muzikale vibes
 • Uitgebreid team van professionals

Ga naar de website

TivoliVredenburg, gelegen naast Utrecht Centraal, het grootste treinstation van Nederland, heeft een capaciteit van 7.500 personen, verdeeld over zes unieke ruimtes. Met diverse doorkijkjes, looproutes en een enorme hoeveelheid daglicht is TivoliVredenburg een informele wereld waar mensen vrij doorheen lopen en elkaar ontmoeten – een soort stad in het klein.

Groots en overweldigend in zijn geheel en toch kent elke zaal een intiem karakter. Van strak en modern tot warm en klassiek: verschillende ruimtes met diverse stijlen, zodat dit gebouw een bestemming heeft voor elk evenement en elke doelgroep. Het gebouw verbindt oud met nieuw en biedt totaalbeleving voor events, muziek, educatie, entertainment, horeca en uitgaan. Eén van de unieke details: in elke zaal is de maximale afstand tussen spreker of artiest(en) en publiek niet meer dan 20 meter.Wanneer je met jouw organisatie kiest voor onze locatie, draag je rechtstreeks bij aan de totstandkoming van de culturele programmering van TivoliVredenburg. Voel de energie die door dit iconische muziekpaleis stroomt en laat je inspireren door de grote namen die je voor zijn gegaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de richtlijnen van het RIVM? Kijk dan op onze website.

Op ruim 30.000 vierkante meter verdeeld over zes zalen verwelkomen wij jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers verdeeld over ruim 1.000 concerten en evenementen. Bij TivoliVredenburg hebben we alle expertises op het gebied van muziek en evenementen in huis. Een spectaculair bedrijfsfeest, een sfeervol congres, van een intieme borrel, een spetterende kick-off tot aan een ingetogen bijeenkomst. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek de veelzijdigheid van TivoliVredenburg!

Neem contact op met TivoliVredenburg

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van TivoliVredenburg zal z.s.m. contact met u opnemen.