TivoliVredenburgTivoliVredenburg
Back Back Locaties

TivoliVredenburg

 • Vlaamse Toren 7
  3511 WB Utrecht

  Tel: 030 760 6760

 • TivoliVredenburg

In het kort

 • In het Hart van het land, grenzend aan Centraal Station Utrecht
 • Multi space venue
 • One stop shop
 • Inspirerende omgevingmet muzikale fibes
 • Uitgebreid team van professionals

Ga naar de website
Welkom bij TivoliVredenburg, een unieke concert- en evenementenlocatie in het hart van Nederland. Op ruim 30.000 vierkante meter verdeeld over 6 zalen en diverse tussenruimtes verwelkomen wij jaarlijks bijna een miljoen bezoekers verdeeld over ruim 1600 concerten en zakelijke evenementen. Bij ons kan alles! Een enorm bedrijfsfeest, een congres of seminar. Van een kleine borrel tot aan chique diners, van een spetterende kick-off tot aan een ingetogen bijeenkomst. Werkelijk niets is ons te gek. Neem gerust eens vrijblijvend contact op om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen. Wij denken graag mee!
 
Laat u verrassen door de intimiteit en de bijzondere 'look and feel' van de 6 verschillende zalen. Hoewel TivoliVredenburg een enorm gebouw is, zijn de 4 verschillende architecten er in geslaagd om de 6 zalen 'intiem' te houden. De diverse doorkijkjes, afzonderlijke routes en de enorme hoeveelheid daglicht wat binnenkomt maken dat uw gasten sowieso onder de indruk zijn van de locatie van uw evenement.
 
Zo ongeveer naast het grootste station van Nederland met in de nabijheid ruim 3000 parkeerplekken én een eigen bushalte voor de deur is TivoliVredenburg zeer goed bereikbaar voor elke doelgroep.
 
Een betere start van uw evenement kunt u zich niet wensen!
 

Neem contact op met TivoliVredenburg

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van TivoliVredenburg zal z.s.m. contact met u opnemen.