congreszaal de Doelencongreszaal de Doelen
Back Back Locaties

de Doelen ICC Rotterdam

  • Kruisstraat 2
    3012 CT Rotterdam

    Tel: 010 217 1735

  • de Doelen ICC Rotterdam

In het kort

  • Uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer
  • In het bruisende hart van Rotterdam
  • Professionele begeleiding
  • Moderne faciliteiten

Ga naar de website

 

Als concert- en congresgebouw leent de Doelen leent zich uitstekend voor de meest uiteenlopende zakelijke evenementen, van kleine kennisgerichte symposia tot grote internationale congressen. 

De combinatie van zalen, de professionele uitstraling en de unieke ligging in hartje centrum maken de Doelen tot een gewilde locatie. De Doelen heeft jarenlange ervaring op het gebied van evenementenorganisatie en stelt zich daarom graag op als een partner die meebeweegt en denk om zo de doelstelling van een bijeenkomst optimaal te realiseren. Kiezen voor de Doelen is kiezen voor professionaliteit.

De Doelen is opgebouwd uit een drietal Kwartieren. Het Grote Zaal Kwartier is er één met ongekende grandeur, met dank aan de witte fauteuils, de marmeren vloeren en de kroonluchters aan het plafond. De entree bevindt zich aan het Schouwburgplein. Wandelend door de karakteristieke entreehal bereikt u via statige trappen de Port of Rotterdam Foyer en de moderne Grote Zaal. Deze biedt plaats aan 1.755 personen.

Ook in het Jurriaanse Kwartier wordt duidelijk dat de Doelen een concertgebouw is. Het kwartier bezit dezelfde smaakvolle uitstraling als het Grote Zaal Kwartier, waarbij de kubusvormen aan de muur kenmerkend zijn voor de karakteristieke Jurriaanse Zaal. Deze ‘kleine’ concertzaal is uitgerust met alle moderne faciliteiten en beidt plaats aan 450 bezoekers.

 Het Willem Burger Kwartier is speciaal gebouwd voor congressen en evenementen. De architectuur is transparant en strak en alle ruimten zijn van de modernste faciliteiten voorzien. De Willem Burger Zaal bestaat uit een parterre en een balkon en heeft een capaciteit van 700 personen. Aansluitend aan de zaal bevindt zich de lichte en ruime Willem Burger Foyer met een zonnig dakterras dat uitzicht geeft over het centrum van de stad.

Neem contact op met de Doelen ICC Rotterdam

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van de Doelen ICC Rotterdam zal z.s.m. contact met u opnemen.