Autotron Autotron
Back Back Locaties

Autotron

 • Graafsebaan 133
  5248 NL Rosmalen

  Tel: 088 9000 350

 • Autotron

In het kort

 • Midden in groen
 • 14.000m2 indoor en 45.000m2 outdoor
 • Ruim 2.500 parkeerplaatsen
 • Eigen afslag aan de A59
 • 5 congreszalen, 3 hallen en een outdoorterrein

Ga naar de website

Autotron Rosmalen: Rijke geschiedenis midden in het groen

 
Zodra u bij afslag Autotron de snelweg verlaat, komt u in een andere wereld terecht: het Brabantse groen heet u welkom. In deze natuurlijke omgeving staat Autotron, een locatie met een geschiedenis. Vroeger een auto themapark, tegenwoordig een geliefde evenementenlocatie met een grote keuze aan mogelijkheden voor binnen- én buitenevenementen.
Autotron is een beurzen- en evenementenlocatie met ruim 14.000 m² aan beursoppervlakte. De diversiteit aan zalen, sfeervolle ambiance, ruime parkeergelegenheid, centrale ligging (direct aan de A59) en het enorme buitenterrein van liefst 45.000m2 maken deze locatie uniek in Nederland. Autotron is een moderne en vooral sfeervolle evenementenlocaite die al menig bezoeker heeft verrast. 
 
Binnen & buien, groot & klein
Wie een mooie ruimte zoekt voor een gezellig bedrijfsfeest of krachtige productpresentatie, kan in Autotron net zo goed terecht als degene die een locatie voor een groot muziekevenement zoekt. Groot voordeel is de buitenruimte: jaarlijks het domein van het enige internationale grastennistoernooi in Nederland, maar net zo eenvoudig in te zetten voor tal van andere outdoor evenementen.
 
Autotron Rosmalen, één van de 22 locaties van Libéma, beschikt over diverse sfeervolle ruimtes. De evenementenlocatie is al jaren het decor voor zakelijke evenementen, beurzen en personeelsfeesten, maar ook concerten. Niets is te gek. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de Spykerhal met een ‘walkway’ te koppelen aan ExpoDome. Daarnaast is op het terrein van Autotron Rosmalen het EvenTron gevestigd. Dat maakt de mogelijkheden voor elk evenement eindeloos.
 
 
 
 • Tennis Toernooi bij Autotron
  Tennis Toernooi bij Autotron
 • Muziekevenement bij Autotron
  Muziekevenement bij Autotron
 • Diner opstelling bij Autotron
  Diner opstelling bij Autotron
 • Bedrijfsfeest bij Autotron
  Bedrijfsfeest bij Autotron
 • Beurs bij Autotron
  Beurs bij Autotron
 • Beurs bij Autotron
  Beurs bij Autotron
 • Congres bij Autotron
  Congres bij Autotron
 • Congres opstelling Autotron
  Congres opstelling Autotron

Top kwaliteit voor ieder evenement

De medewerkers van Autotron leveren met hun ervaring en specialisme een belangrijke bijdrage aan uw event. Vanaf de voorbereiding tot en met de afbouw heeft u te maken met één vast contactpersoon. Hierdoor blijven de lijnen kort en de betrokkenheid met uw evenement hoog. Zijn er vlak voor uw evenement nog zaken die wijzigen? Dan is het fijn om te werken met mensen die flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Daarnaast heeft Autotron een eigen horeca label: t'Genot. 't Genot biedt voor al uw gasten een op maat gemaakt assortiment aan hapjes en drankjes. Complete buffetten, snelle snacks of een vier gangen menu 't Genot is uw culinaire oplossing. Een team van culinaire experts staat voor u klaar en gaan graag met u in gesprek om een menu samen op te stellen dat bij uw evenement past.

U ontvangt niet alleen de sleutel van de accommodatie, maar Autotron levert ook diverse extra diensten. Zoals elektra, water aansluitingen, maar ook parkeerbegeleiding en EHBO'ers. Door de uniforme aanpak en de samenwerking met innovatieve en professionele partners worden evenementen een gegarandeerd succes bij Autotron.

Kijk voor meer informatie op de website van Autotron Rosmalen.

Neem contact op met Autotron

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Autotron zal z.s.m. contact met u opnemen.