Bouw je wereld tijdens de Modelbouwshow!Bouw je wereld tijdens de Modelbouwshow!
Back Back Nieuws

Bouw je wereld tijdens de Modelbouwshow!

19 april 2022

 

De 30e editie van Modelbouwshow vindt op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 plaats in Autotron, nabij 's-Hertogenbosch. Het belooft wederom een waanzinnige (zomer)editie te worden met vele leuke activiteiten en voor ieder wat wils. Kortom, het wordt wederom een spektakel!

WAT VLIEGT DE TIJD

Het thema van de waanzinnige zomereditie van de Modelbouwshow 2022 is ‘Wat vliegt de tijd’. Dit jaar is namelijk alweer de 30e (!) editie van de Modelbouwshow. En wat vliegt de tijd als je het naar je zin hebt! Samen met het gezin, vrienden of andere modelbouwliefhebbers vlieg je de dag door met de leukste activiteiten en ervaringen.

Binnen activiteiten en buitenbelevenissen

Tijdens de Modelbouwshow is van alles te zien en te beleven. Binnen kun je namelijk levensgrote banen tot boerderij-miniaturen bekijken en vinden diverse (mini) autoraces plaats. In de tweede hal geniet je van verschillende bootjes, waar demo’s gegeven worden in een bassin van ruim 200 m². Op het buitenterrein kun je terecht voor live demo’s van helikopters, vliegtuigen en drone races. De vijver staat garant voor verschillende bootraces, tankers en watervliegtuigen.

Praktische informatie

De Modelbouwshow vindt plaats op 18 en 19 juni in Autotron, nabij ’s-Hertogenbosch. Beide dagen zijn de deuren geopend van 10:00 tot 17:00 uur, om alle bezoekers hartelijk te verwelkomen. Parkeren is mogelijk op het terrein van Autotron, uitrijkaarten kunnen online of ter plaatse via een ticketautomaat gekocht worden. Het adres van Autotron is: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen (’s-Hertogenbosch).

De Modelbouwshow is inmiddels een trefpunt voor elke standhouder, club en bezoeker die zich met modelbouwshow bezighoudt. Hetgeen dat de bezoekerscijfers de laatste jaren ruimschoots hebben bewezen. Dit jaar staan ongetwijfeld weer twee succesvolle en gezellige dagen te wachten.

Om zéker aanwezig te zijn op de grootste Modelbouwshow van de Benelux, kunnen tickets snel en gemakkelijk online gekocht worden via www.modelbouwshow.nl!

Autotron is een eventlocatie van Libéma, zie www.libema.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!