iVENT: nieuwe vakbeurs voor de evenementenbrancheiVENT: nieuwe vakbeurs voor de evenementenbranche
Back Back Nieuws

iVENT: nieuwe vakbeurs voor de evenementenbranche

30 september 2019

Autotron Rosmalen is op 22 en 23 april 2020 'the place to be' voor iedereen die werkzaam is in de eventbranche. Dan vindt de eerste editie van iVENT plaats, een vakbeurs die als het aan initiatiefnemers Jurgen Pietersen en Bas de Bruin van Box Events ligt vooral wil inspireren. Op woensdag 16 oktober presenteren de twee hun plannen tijdens een inloopdag, eveneens in het Autotron.

Bezoekers die ertoe doen

'Laat zien wat je doet aan bezoekers die ertoe doen', dat is het motto van iVENT. Want hoewel het nieuwe event branchebreed wil inspireren, gaat Box Events vraag en aanbod doelgericht met elkaar in contact brengen. 'Dit doen we via Match & Meet, een innovatief en interactief systeem van onze registratiepartner Invitado,' legt Jurgen uit. 'Daarmee weet je zeker dat jouw deelname aan iVENT je waardevolle leads oplevert.'

Laagdrempelig en interactief

Die deelname wordt tijdens iVENT zo laagdrempelig mogelijk gehouden, óók als het om de prijs gaat. Het event richt zich niet alleen op organisaties die met een stand aanwezig willen zijn: ook ZZP'ers en minder grote partijen krijgen uitgebreid de ruimte om zich te presenteren. Omdat het nieuwe event meer wil zijn dan een vakbeurs, worden alle deelnemers van harte uitgenodigd en gefaciliteerd om de interactie aan te gaan: om hun kennis en expertise te delen, tijdens kennissessies of door op de zeepkist (de 'Zap box') te klimmen. Of om aan netwerktafels direct in gesprek te gaan met geselecteerde bezoekers.

Brochure, website en een inloopdag

'De deelnamemogelijkheden zijn legio,' vertelt Jurgen. 'Op ivent-live.nl lees je er meer over. Daar kun je je ook aanmelden voor onze inloopdag in Autotron Rosmalen.' Op woensdag 16 oktober is iedereen die meer wil weten daar tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom. Uiteraard is er ook een brochure beschikbaar, waarin alle deelnamemogelijkheden zijn opgenomen. 'Een mailtje aan ivent@boxevents.nl is voldoende om die te ontvangen,' aldus Jurgen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!