MotoVelo bij AutotronMotoVelo bij Autotron
Back Back Nieuws

MotoVelo bij Autotron

05 januari 2023

Liefhebbers van oldtimer tweewielers kunnen op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2023 hun hart ophalen bij Autotron. Dan vindt namelijk MotoVelo (voorheen de Oldtimerbeurs Motorfietsen, Bromfietsen en Fietsen) plaats. Ook deze editie belooft een spectaculaire jaargang te worden! 

Nieuwe naam 

De Internationale Oldtimerbeurs Motorfietsen, Bromfietsen en Fietsen, zoals de beurs vanaf begin jaren ‘80 genoemd werd, is in 2018 hernoemd tot Oldtimerbeurs Motorfietsen, Bromfietsen en Fietsen aangezien het aantal internationale standhouders altijd een klein percentage is geweest. Echter bleek dit nog steeds een erg lange naam en te algemeen. Deze beurs is zo groots, gezellig en uniek, dat de organisatie vond dat deze wel een eigen identiteit zou mogen krijgen. Samen met enkele clubs zijn er brainstormsessies geweest, waar al in de eerste minuten de naam MotoVelo genoemd werd, een alomvattende en korte naam. Deze naam beviel zo goed, dat de organisatie deze direct heeft vastgelegd en een bijpassend logo heeft ontworpen.

Expodome en Eventron

Bezoekers kunnen rondkijken en genieten van al het moois dat de organisatie in samenwerking met de verschillende clubs en standhouders naar Autotron heeft gehaald. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere tweewielerliefhebbers. In het begin was alleen de begane grond van het Expodome, de grote hal in Autotron, gevuld met tweewielers. Al snel werd ook de vide en uiteindelijk een tweede hal, het Eventron, erbij betrokken. Ook de Fietsenbeurs uit Berlicum heeft zich aangesloten, zodat ook het aanbod fietsen weer flink aan trekt!  

Van Roest tot Raspaard 

Wederom zullen vele clubs een mooi aanbod presenteren, met als thema: ‘van Roest tot Raspaard’. In de Pieckzaal, die deze editie omgedoopt zal worden tot het Patina Paradijs, zullen een aantal modellen gepresenteerd worden ‘dans son jus’, maar ook zullen dezelfde modellen volledig gerestaureerd gepresenteerd worden.  

Groot aanbod van onderdelen 

MotoVelo is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in tweewielers. Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan één van de vele kramen zeker een must. Tussen de duizenden onderdelen, die vaak voor een prikkie te koop zijn, is hoogstwaarschijnlijk wel dat ene speciale en lang gezochte onderdeel te vinden. Ook degene die op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres. 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!