23 oktober nieuwe datum inloopdag iVent23 oktober nieuwe datum inloopdag iVent
Back Back Nieuws

23 oktober nieuwe datum inloopdag iVent

10 oktober 2019

Door de aankondiging van een nieuw boerenprotest op woensdag 16 oktober a.s. heeft de organisatie besloten de inloopdag voor iVENT2020 een week te verplaatsen naar woensdag 23 oktober. Bezoekers van de inloopdag ondervinden op deze manier geen hinder van de aangekondigde protesten.

iVENT 2020

Op 22 en 23 april 2020 is Autotron Rosmalen 'the place to be' voor iedereen die werkzaam is in de eventbranche. Dan vindt de eerste editie van iVENT plaats, een vakbeurs die als het aan initiatiefnemers Jurgen Pietersen en Bas de Bruin van Box Events ligt vooral wil inspireren. Op woensdag 23 oktober presenteren de twee hun plannen tijdens een inloopdag, eveneens in het Autotron.

Bezoekers die ertoe doen

'Laat zien wat je doet aan bezoekers die ertoe doen', dat is het motto van iVENT. Want hoewel het nieuwe event branchebreed wil inspireren, gaat Box Events vraag en aanbod doelgericht met elkaar in contact brengen. 'Dit doen we via Match & Meet, een innovatief en interactief systeem van onze registratiepartner Invitado,' legt Jurgen uit. 'Daarmee weet je zeker dat jouw deelname aan iVENT je waardevolle leads oplevert.'

Inloopdag iVENT 2020, al meer dan 30 aanmeldingen

Inmiddels zijn er al meer dan 30 aanmeldingen voor de inloopdag van iVENT, op ivent-live.nl lees je hier meer over. Daar kun je je ook aanmelden voor de inloopdag in Autotron Rosmalen.' Op woensdag 23 oktober is iedereen die meer wil weten daar tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom. Uiteraard is er ook een brochure beschikbaar, waarin alle deelnamemogelijkheden zijn opgenomen. 'Een mailtje aan ivent@boxevents.nl is voldoende om die te ontvangen,' aldus Jurgen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!