Autotron Classics de oudste oldtimerbeursAutotron Classics de oudste oldtimerbeurs
Back Back Nieuws

Autotron Classics de oudste oldtimerbeurs

02 november 2022

Autotron Classics bestaat al bijna 50 jaar en is daarmee ook direct de oudste oldtimerbeurs. Het is nog altijd dé beurs voor mensen die op zoek zijn naar onderdelen, documentatie of een ‘nieuwe’ oldtimer. 

Bezoekers kunnen vele klassieke oldtimers komen bewonderen tijdens Autotron Classics op 5 en 6 november in Autotron ’s-Hertogenbosch. Zo zal er dit jaar een hele bijzondere auto aanwezig zijn: de Spyker 20/28 Double Phaeton uit 1907. Van dit merk zijn er wereldwijd nog maar zo’n 20 exemplaren over. Een mooie kans voor autoliefhebbers dus.

Auto's en meer

Naast oldtimers zijn er diverse stands met auto-onderdelen, boeken/documentatie, gereedschappen, accessoires en miniaturen. Een groot scala aan diverse standhouders uit binnen- én buitenland zullen aanwezig zijn in de grote hallen van Autotron. Daarnaast wordt Autotron Classics door bezoekers ook veelal gezien als een kans om andere liefhebbers te ontmoeten. 

Tijdens de beurs zal de HAV, historische Automobiel Vereniging, ook aanwezig zijn. Als vereniging staan zij erom bekend een bijdrage te leveren aan het plezier van alle oldtimerliefhebbers. Vanuit deze visie zullen ze dan ook aanwezig zijn bij Autotron Classics met een prachtig tijdsbeeld van vroeger tot heden.

Voor de hele familie 

En voor de mensen die het weekend (klein)kinderen hebben wordt ook gezorgd. Voor kinderen zijn er tijdens deze beurs auto gerelateerde activiteiten aanwezig, zoals een leuke speurtocht waarbij kinderen opdrachten en zoekopdrachten kunnen doen door de hallen van Autotron om hun autokennis te vergoten.

 

De nieuwe datum voor 2023 is ook al bekend: 4 & 5 november. Dit is tevens de 50ste verjaardag van Autotron Classics en de organisatie zal daarom groots uitpakken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!