British CARS & Lifestyle in AutotronBritish CARS & Lifestyle in Autotron
Back Back Nieuws

British CARS & Lifestyle in Autotron

28 februari 2019

In het weekend van 9 en 10 maart vindt het evenement British CARS & Lifestyle plaats in Autotron Rosmalen. Nederlands grootste en gezelligste evenement voor liefhebbers van de Engelse auto. En, daar waar het hoort. Bezoekers beleven hier de gewoontes van de Engelse mensen, hun landelijke levenswijze en kijken hun ogen uit tijdens deze 28ste editie. 

Wiel aan wiel

Exclusieve Engelse merken, zoals Jaguar, Range Rover, Lotus, Aston Martin en Bentley staan gebroederlijk naast de klassiekers, zoals Austin Healey, MG, Rolls Royce, Triumph, Morgan en Classic Mini. Naast deze pk's is er ook ander moois te bewonderen én te kopen.

Producten en muziek

Diverse producten uit het Verenigd Koninkrijk zijn te bezichtigen en te koop: antiek, kleding, sierraden, serviezen, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, fudge, delicatessen enzovoort. Doe er nog een vleug entertainment bij zoals de Schotse doedelzak, Engelse popsongs en Ierse Pub muziek. 

Een evenement voor mannen en vrouwen

De dames kunnen zich vermaken tussen de lifestylestands en heerlijk snuffelen naar oud antiek, en uiteraard naar de blinkende bolides kijken. De heren vinden vaak dat ene missende auto-onderdeeltje. Al deze handelswaar komt van de andere zijde van het Kanaal en dat maakt het zo -letterlijk- uniek.

Zelfs te koop

Vooroorlogse wagens of een super moderne Aston Martin zijn te bewonderen, én sommige zelfs te koop. En zoals altijd veel aandacht voor de prewar sportwagens van Bentley, Lagonda, Alvis en Riley.

Sfeervol weekend

De bezoekers herken je aan hun groene jassen met een geruite petten op. Ze zijn gek op tradities en de Engelse cultuur. In de Pub drinkt men Guinness en is het "Time to Sing-along". Het hele weekend zijn er optredens van leuke bands uit Engeland en Ierland. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!