High Profile Events: De tien meest gelezen artikelen van 2018High Profile Events: De tien meest gelezen artikelen van 2018
Back Back Nieuws

High Profile Events: De tien meest gelezen artikelen van 2018

31 december 2018

Het was een prachtig jaar voor High Profile Events vol met nieuwe ontwikkelingen en geslaagde uiteenlopende evenementen. Wij hebben met veel plezier en passie gewerkt om jullie op de hoogte te houden van alles wat speelt binnen de evenementbranche. De vakgenoten die wij ontmoet hebben, brachten ons mooie verhalen en nieuwe inzichten. De 10 meest gelezen artikelen hebben wij gebundeld in deze lijst. Wil je nog meer lezen? Over de mooiste evenementen hebben we een aantal mooie Eventcases geschreven. Of kom meer te weten over je branchegenoten in onze rubriek Eventpersonality

De 10 meest gelezen artikelen van High Profile Events 2018

 

1. Corporate illusionist Niels Houtepen verovert zakelijk Nederland

Als spreker zet Niels Houtepen eigentijdse illusies en bizarre mind-experimenten in om zijn publiek te verwonderen, aan het denken te zetten en met elkaar te verbinden.

2. Te Werve Buiten: het ultieme buitengevoel, in het kwadraat

Wie het monumentale bruggetje van Landgoed Te Werve oversteekt, een locatie van Event Company, waant zich direct in een andere wereld. Lees mee over dit 26 hectare tellende Rijksmonument, dat een mooie combinatie van historie en buitenleven uitademt. 

3. Dit zit er in de perfecte goodiebag

Hoe kun je er als bedrijf voor zorgen, dat je na een event een blijvende indruk maakt op een mogelijke klant? Flint geeft vijf tips voor het vullen van een goodiebag.

4. Milan Gennissen: 'Dat ze mij afwezen, daar ben ik ze nog steeds dankbaar voor'

Milan Genissen startte begin 2017 samen met zijn huidige drie compagnons het avontuur De Meisjes van de Wijn. In een persoonlijk interview vertelt hij over zijn carrière, ambities en persoonlijke interesses.

5. Dit zijn de meest populaire sprekers voor 2018

Vanwege de stijgende lijn in de economie worden steeds meer events en congressen georganiseerd en de agenda’s van de sprekers stromen alweer vol voor 2018. Sprekersbureau Quality Bookings zette de 5 meest toonaangevende sprekers voor je op een rij.

6. Donselaar Tenten op weg naar de top

Donselaar Tenten, specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties, bestaat alweer 10 jaar. In dit interview vertellen Erik van Donselaar (30 jaar) en Remco van Ginkel (26 jaar), de jonge directie van dit snelgroeiende bedrijf, over hun ambities en vloot aan eigen tenten.

7. Blue Rhapsody zet nieuwe standaard voor varende locaties

Een once in a lifetime moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat speciaal en uitsluitend voor evenement doeleinden wordt gebouwd. Eventrederij Constant in Beweging presenteert het iconische ontwerp.

8. Komkommercolumn: Summerfestivals; cash cow or cash how

Na het sluiten van de laatste discotheken stort de (oudere) jeugd zich massaal op de volwassen geworden ‘Tourist Trap’ van ons land: festivals. Voor een paar dagen worden compleet functionerende dorpen gebouwd. Charles van Goch zoomt in op het verdienmodel. 

9. Nina Pedroli nieuwe directeur Tobacco Theater Amsterdam

Tobacco Theater Amsterdam presenteert haar nieuwe commercieel directeur Nina Pedroli. Het liefst flaneert zij op teenslippers door het kantoor. Een commerciële dame die zicht niet makkelijk in een hokje laat plaatsen.

10. De Grolsch Veste transformeert TOS-lounge

De verbouwing van de TOS-lounge in De Grolsch Veste, het markante thuis van FC Twente, heeft geresulteerd in een stijlvolle kers op de taart. Lees mee wat een van de ruim 20 prestigieuze zalen die het Twentse voetbalstadion van FC Twente te bieden heeft.

Wil jij in 2019 ook meer aandacht voor jouw bedrijf genereren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!