Dit zijn de meest populaire sprekers voor 2018Dit zijn de meest populaire sprekers voor 2018
Back Back Trends

Dit zijn de meest populaire sprekers voor 2018

05 januari 2018

Het nieuwe jaar is begonnen. Vanwege de stijgende lijn in de economie worden steeds meer events en congressen georganiseerd en de agenda’s van de sprekers stromen alweer vol voor 2018. Waarschijnlijk bent u ook weer op zoek naar de meest opvallende, inspirerende of motiverende sprekers voor uw bijeenkomsten in 2018. Sprekersbureau Quality Bookings heeft de 5 meest toonaangevende sprekers voor je op een rijtje gezet:

Karl Raats – innovatie & creativiteit

Karl Raats is een trainer en procesbegeleider in creativiteit. Hij heeft duizenden managers en ondernemers begeleid met zijn innovatiesessies. Je kunt Karl Raats inhuren als spreker en leren hoe je creativiteit kunt benutten. Wéldoeners zijn professionals die dingen wél voor elkaar krijgen. Vraag jij je soms af hoe? Wil jij ook ideeën zaaien, kansen kweken, successen oogsten? Karl Raats (B) is de flamboyante spreker, facilitator & coach die ondernemend Vlaanderen en Nederland naar een Meer Zin Wekkend leven en werken loodst. Karl Raats helpt professionals en teams om positiviteit tot profijt te kneden.

Niels Houtepen – corporate illusionist

Als dagvoorzitter/presentator en tijdens zijn live act zet Niels Houtepen eigentijdse illusies en bizarre mind-experimenten in om zijn publiek te verwonderen, aan het denken te zetten en met elkaar te verbinden. Verwondering is de basis voor elke passie en sterker dan welke emotie dan ook. Het zorgt voor groei, geeft zelfvertrouwen en zet een magische bril op nuchtere neuzen. Als prijswinnend magician en illusionist en zich verdiepend in neurolinguïstisch programmeren, hypnose, psychologische experimenten en marketing, maar ook theater, cabaret en stand-up comedy heeft Niels een unieke vorm van entertainment ontwikkeld die moeilijk in een hokje te plaatsen is, maar het best te omschrijven als… verwondering.

 • Dit zijn de meest populaire sprekers voor 2018
  Niels Houtepen
 • Dit zijn de meest populaire sprekers voor 2018
  Kelly Weekers
 • Dit zijn de meest populaire sprekers voor 2018
  Richard van Kray
 • Dit zijn de meest populaire sprekers voor 2018
  Dave Maasland

Kelly Weekers – hoe voorkom ik een burn-out?

Drs. Kelly Weekers is een veelgevraagde expert vanwege haar neuropsychologische kennis en verschijnt daarom met regelmaat in vooraanstaande tv-programma’s, bladen en evenementen. Met een nuchtere kijk op zaken geeft ze haar duidelijke mening over onderwerpen als ondernemerschap, succes, creativiteit, persoonlijke effectiviteit en stress. Of ze nu spreekt over, hoe je preventief een burn-out kunt voorkomen, hoe op een relaxte manier zakelijk te excelleren, of hoe anders te denken: de rode draad is altijd ALLES IS MINDSET. Het publiek wordt geraakt door haar humor en bevlogenheid waarbij ze vanuit onderbouwde feiten haar visie geeft.

Richard van Kray – sales vanuit je hart

De visie en nieuwe activiteiten van Richard van Kray vormen de basis voor één van de beste management boeken van de laatste jaren: Sales vanuit je Hart. Hierin vertelt de ondernemer, spreker en presentator hoe je écht van betekenis kunt zijn, voor je klanten en voor jezelf. De belangrijkste boodschap: meerwaarde ontstaat alleen als je dicht bij jezelf blijft en vanuit vertrouwen werkt aan duurzame relaties.

Dave Maasland – cybercrime expert

Dave Maasland is managing director bij ESET Nederland. Dit is één van de grootste IT-Security bedrijven van Nederland en het merk ESET is wereldwijd vertegenwoordigd. Vanuit zijn vakgebied cybersecurity spreekt hij over de risico’s, maar vooral over mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij mensen enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen. Maasland: 'Wij willen mensen en bedrijven verder helpen en Nederland op deze manier steeds veiliger maken.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!