EffectiventsEffectivents
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Effectivents

 • Ijzeren Poortweg 1A
  5275 JX Den Dungen

  Tel: 073 594 4142


Ga naar de website

U wilt een interactief seminar organiseren? Een kick-off neerzetten waarin de nieuwe kernwaarden worden beleefd? Een pand feestelijk openen? Of een nieuw product lanceren?

Wij maken de vertaalslag van uw uitgangspunten en doelstellingen naar een creatief eventconcept dat de doelgroep boeit, raakt en in beweging zet.

Van zakelijke tot vermakelijke evenementen. Van ontwerp tot en met realisatie. Met doelgericht perfectionisme, in een creatief jasje.

Effectief en vertrouwd

Effectivents staat voor evenementen met effect. Op efficiënte en doelgerichte wijze tot stand gekomen. Want elk evenement is pas succesvol als het beoogde rendement wordt bereikt. Het beoogde gevoel. De juiste boodschap.

Voor alle typen besloten evenementen neemt Effectivents u de gehele organisatie (of desgewenst een gedeelte daarvan) graag uit handen. Van zakelijke tot vermakelijke evenementen. Van ontwerp tot creatie en uitvoering. Conceptmatig en projectmatig staan wij u graag bij.

Korte communicatielijnen, servicegericht, gastvrijheid zonder grenzen. De daden aan de woorden toevoegen. Daar houden wij van. Daar mag u ons aan houden.

Onze ontzorgende rol daarbij zit in onze natuur en mag u als vanzelfsprekend beschouwen.

Eigentijds en creatief

U vindt in ons een partner die uw evenement op creatieve en eigentijdse wijze invulling geeft. Een attractief programma met de juiste balans tussen inhoud en 'fun'.

Een programma dat uw boodschap overbrengt en de doelgroep dusdanig boeit en triggert dat dit de opkomst positief beïnvloedt. Verrassing, authenticiteit en beleving zijn daarbij sleutelwoorden.

Effectivents maakt, samen met u, van uw evenementen én van de organisatie ervan een 'feest'!

Maatwerk

Op basis van uw briefing stellen wij graag een creatief conceptontwerp samen, waarin wij een vertaalslag maken van uw wensen en uitgangspunten naar een concrete en eigentijdse invulling van het event. Bij voorkeur werken wij hierbij met een titel voor het evenement, een rode draad cq. centraal thema, waarmee het gehele programma doorspekt is.

De regie in handen van perfectionisten in een eigentijds jasje.

 • Effectivents
  Effectivents
 • Effectivents
  Effectivents
 • Effectivents
  Effectivents
 • Effectivents
  Effectivents
 • Effectivents
  Effectivents
 • Effectivents
  Effectivents
 • Effectivents
  Effectivents
 • Effectivents
  Effectivents

Neem contact op met Effectivents

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Effectivents zal z.s.m. contact met u opnemen.