Vijfde editie Effectief Eventmanagement gelanceerdVijfde editie Effectief Eventmanagement gelanceerd
Back Back Nieuws

Vijfde editie Effectief Eventmanagement gelanceerd

06 juni 2018

Het congres Effectief Eventmanagement vond op donderdag 31 mei jl. plaats omtrent de lancering van het gelijknamige boek, bij uitgever Pearson. Het HBO studie- en managementboek Effectief Eventmanagement – zakelijke en publieksevenementen werd door auteur Lenny Klaassen gepresenteerd en de vernieuwingen in deze intussen 5e editie van het boek toegelicht.

Na een miniworkshop van haar over Concepting, middels onder meer mindmappen, nam Gerard van Duykeren van Crowd Care de HBO docenten mee in de actualiteiten van evenementenbeveiliging als gevolg van terrorismedreiging. Vervolgens gaf Ruud Janssen van Event Design Collective inzage in het toepassen van het EventCanvas model om tot betekenisvolle innovatieve totaalconcepten te komen.

De conclusie na deze middag was dat dit complete boek voor elke student en event organizer op de literatuurlijst moet. De praktische maar tevens strategische inslag van het boek maken het een nuttige basis voor iedereen die zich met events bezig houdt.

Effectivents

Effectief Eventmanagement is verkrijgbaar via Bol.com. Auteur Lenny Klaassen is tevens eigenaar van Effectivents, een trainings en –opleidingsbureau op het gebied van eventmanagement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!