Hoe vermarkt je jezelf als eventfreelancer? Download de whitepaperHoe vermarkt je jezelf als eventfreelancer? Download de whitepaper
Back Back Nieuws

Whitepaper: Hoe vermarkt je jezelf als eventfreelancer?

14 juni 2019

Het vinden van nieuwe opdrachtgevers heeft als freelance eventprofessional altijd je aandacht nodig. Natuurlijk als je net start, maar ook als je al een ervaren freelancer bent. Met het aantrekken van de markt, zijn er ook steeds meer collega's die eigen baas worden. Dus welke kwaliteiten onderscheiden jou van de rest en hoe zorg je er daarmee voor dat opdrachtgevers jou de klus geven?

In deze whitepaper doorloop je 6 stappen om te zien waar jouw kwaliteiten liggen en laten we je zien hoe je daarmee de evenementenbranche verovert. We zijn benieuwd naar wat je van deze whitepaper vindt. Als je tips voor ons hebt, laat het ons dan weten via freelancer@events.nl.

Aanmelden FreelanceFlash

Deze whitepaper is speciaal geschreven door Lenny Klaassen van Effectivents voor abonnees op onze maandelijkse FreelanceFlash. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan hier in voor deze gratis nieuwsbrief. Na aanmelding log je automatisch in op ons Events Freelancer Platform, waar je de whitepaper meteen kunt downloaden.

Zet jezelf in de spotlights

Wil jij je als freelancer meteen zichtbaar maken voor de duizenden eventleveranciers en opdrachtgevers die dagelijks Events.nl bezoeken? Maak dan een freelancers profiel aan. Of bel ons voor meer informatie op 088 8860 100.

Gratis opdrachten plaatsen

Ben je op zoek naar een freelancer? Plaats dan gratis je freelance opdracht op EventJobs.nl 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!