No RiskNo Risk
Back Back Verzekeringen

No Risk

  • Haarlemmerweg 317K
   1051 LG Amsterdam

   Tel: 020 225 00 69

  • No Risk

  Ga naar de website

  Stel je voor: je evenementenvergunning is ingetrokken, de headliner van je festival wordt ziek of je hebt flinke schade door onverwachts noodweer. Je moet er niet aan denken, maar er kan altijd iets misgaan op je evenement. Het is daarom belangrijk om een goede evenementenverzekering af te sluiten – en daarvoor moet je bij No Risk zijn.

  No Risk is in Nederland de specialist op het gebied van verzekeringen voor de evenementen- en entertainmentbranche, met klanten als Lowlands, Pride Amsterdam, ADE en Wildeburg. We verzekeren jaarlijks duizenden evenementen over de hele wereld. Van de grote muziekfestivals tot kleinere evenementen en dorpsfeesten, en van sportevenementen tot beurzen, congressen en concerten.

  24/7 bereikbaar

  No Risk zit al in het vak sinds het verzekeren van evenementen nog in de kinderschoenen stond. We kennen de branche heel goed en hebben veel ervaring met het verzekeren van evenementen van alle soorten en maten. We zijn heel benaderbaar, en in geval van grote schades zelfs 24/7 bereikbaar. Dus als er op zaterdagavond iets gebeurt op je evenement, kan je ons meteen bellen.

  Bedenk welke risico’s je loopt

  Het is als organisator belangrijk om goed na te denken over de risico’s die je loopt, en wat je wel en niet wil verzekeren. Soms kunnen organisatoren dat zelf goed inschatten, maar No Risk kan ze daar natuurlijk ook advies over geven. Het is ook altijd handig om op tijd te berekenen hoeveel premie je gaat betalen voor het verzekeren van jouw evenement – dan weet je dat alvast!

  Vraag je evenementenverzekering snel en makkelijk online aan

  Op de website van No Risk kan je dus berekenen hoeveel premie je gaat betalen voor jouw evenement. Je kan ook vrijblijvend een offerte aanvragen, of je evenementenverzekering meteen afsluiten. En als je vragen hebt over het verzekeren van je evenement, dan kan je ons natuurlijk altijd even bellen of mailen.

  Annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen

  Omdat er geen passende verzekering bestond voor incentive- en groepsreizen, heeft No Risk een annuleringsverzekering ontwikkeld voor incentive- en reisorganisatoren. Deze verzekering zorgt ervoor dat je de kosten terugbetaald krijgt als de georganiseerde reis onverwachts moet worden afgelast of uitgesteld. Lees hier meer over deze verzekering, bereken de premie, of sluit de verzekering meteen online af.

  Neem contact op met No Risk

  Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van No Risk zal z.s.m. contact met u opnemen.