‘Jij geniet van de voorpret, No Risk zorgt voor zekerheid’ ‘Jij geniet van de voorpret, No Risk zorgt voor zekerheid’
Back Back In de spotlights

‘Jij geniet van de voorpret, No Risk zorgt voor zekerheid’

19 oktober 2023

Bij No Risk weten ze al lange tijd alles van verzekeren. En van evenementen. Deze combinatie maakt dat je hier aan het juiste adres bent om jouw evenement, mediaproductie of incentive- of groepsreis te verzekeren. Dus ga je met een groep waardevolle werknemers een goede stedentrip maken deze herfst? Of samen in Oostenrijk op de latten om een succes te vieren? Zorg er dan voor dat jullie van de voorpret en de reis kunnen genieten en regel de boel goed. Bij No Risk ben je zeker van de juiste dekking.

Incentive- en groepsreizen

We spreken met Michiel Bredius en Brent Zaal van No Risk. Michiel vertelt dat de verzekering speciaal voor incentive- of groepsreizen nu een aantal maanden op de markt is. ‘We zagen dat er een gat was dat gevuld moest worden binnen de verzekeringsbranche. Steeds meer bedrijven weten dat ze goede werknemers bij zich kunnen houden, door hen wat extra’s aan te bieden. Niet in de vorm van een kerstpakket, maar een mooie trip samen met andere collega’s. Op deze manier bind je ze aan je bedrijf en laat je daarnaast merken dat ze je dierbaar zijn.’ Collega Brent vult aan: ‘Dit gebeurde de afgelopen jaren steeds meer. Zeker nadat de grootste Corona storm was gaan liggen, hadden bedrijven vaak genoeg gespaard om met hun werknemers een mooie reis te maken. Maar een verzekering was er niet.’

Advies op maat

In dat gat is No Risk gesprongen, zij bieden met de incentive- of groepsreisverzekering een product aan waar andere maatschappijen geen passende oplossing hebben. Brent vertelt dat het op de markt brengen van een nieuwe verzekering een intensief proces is. ‘Je duikt in de details, dat is pittig. Maar wel broodnodig om een goed product weg te zetten. Je moet je verdiepen in de voorwaarden van verzekeraars, maar mag ook de argumenten van de klant niet vergeten. Want wanneer is het zinvol een verzekering af te sluiten? Alleen als je er ook bij nood echt iets aan hebt natuurlijk.’ Michiel: ‘Daarom adviseren wij altijd eerlijk en op maat. Als een klant iets wil verzekeren dat echt onzin is, dan zeggen wij dat.’

Toegespitst op incentivereizen

Bijzonder aan deze verzekering bij No Risk is dat de risico’s die worden gedekt echt zijn toegespitst op incentivereizen. Denk aan stakingen van luchtvaartpersoneel. ‘Of als het congres waar je met je bedrijf naartoe zou gaan, niet doorgaat. Maar ook het plotseling overlijden van een collega kan je als bedrijf doen besluiten om de trip te annuleren. En het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de reis in een andere vorm toch door te laten gaan. De extra kosten die je in zo’n geval maakt, worden ook vergoed’, aldus Michiel.

Afsluiten wanneer jij wil

De incentive- of groepsreisverzekering van No Risk is heel eenvoudig online af te sluiten. Brent: ‘Dit kan dus altijd op een moment dat het jou uitkomt. Wij kunnen ons namelijk zomaar voorstellen dat een klant van jou snel een totaalprijs voor de offerte van een groepsreis wil. En daar wil jij dan weer de annuleringsverzekering in meenemen. Bij ons vul je je gegevens in op de website en ontvang je direct een premieberekening en een offerte.’ Bij No Risk kun je tot hoge bedragen – 750.000 euro is niet gek – jouw incentive- of groepsreis verzekeren.

 

Tekst: Frederique van de Sanden

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!