High Profile Events: De tien best gelezen artikelen van 2017High Profile Events: De tien best gelezen artikelen van 2017
Back Back Nieuws

High Profile Events: De tien best gelezen artikelen van 2017

29 december 2017

Het was een prachtig jaar voor High Profile Events vol met nieuwe ontwikkelingen en geslaagde uiteenlopende evenementen. Wij hebben met veel plezier en passie gewerkt om jullie op de hoogte te houden van alles wat speelt binnen de evenementbranche. De vakgenoten die wij ontmoet hebben brachten ons mooie verhalen en nieuwe inzichten. De 10 best gelezen artikelen hebben wij gebundeld in deze lijst. Wil je nog meer lezen? Van de mooiste evenementen hebben we als High Profile Events een aantal mooie cases geschreven. Neem een kijkje op https://www.events.nl/eventcases.

De 10 best gelezen artikelen van High Profile Events 2017

 

1. Doloros Leeuwin: 'Kunnen zijn wie je bent'
Een inspirerende column waarin Dolores haar persoonlijke verhaal vertelt over haar zoektocht naar de kracht van jongeren en het creëren van mogelijkheden.

2. René Peters: 'Ik moet me altijd twee keer voorstellen'
Een kijkje in het leven van René Peters resulteert in een verhaal over je hart volgen, jezelf openstellen en mensen verbinden.

3. In gesprek met Miranda Hesselmans en Erwin Verschoor van Martinair Party Service
Miranda Hesselmans en Erwin Verschoor vertellen over het heropbouwen en ontplooien van Martinair Party Service. Een gesprek over kwaliteit, aandacht, service en wrijven tot het glanst.

4. Artishock verzorgde Koninklijke route Tilburg
Met deze vierde plaats is Artischock Events en Marketing koning te rijk. Lees hoe zij het proces van concept tot ontwikkeling van de Koninklijke route hebben ervaren en hoe zij tot zo'n bijzonder eindresultaat zijn gekomen.

5. HBO opleidingen verliezen aansluiting met eventbureaus
Een eerlijke column over de behoefte aan talentvolle eventmanagers, niet aan wetenschappers. Pieter Schure van PINO geeft zijn ongezouten mening over de kloof tussen het huidige hbo-onderwijssysteem en de evenementenbranche.

6. Koninklijke Van den Boer Groep en Estate Management Group (EMG) gaan samenwerken
Deze samenwerking staat voor het creëren van unieke momenten en de maximale benutting van de beste eventlocaties. Een artikel over trots en nieuwe mogelijkheden.

7. Van der Linde Catering viert 55ste verjaardag – van lunchroom tot top-cateraar
Groeien tijdens de crisis jaren en constant blijven ontwikkelen. Van der Linde Catering doet waar zij goed in zijn. Een verhaal over focus, groei, inspiratie en toekomstplannen.

8. Anne-Mieke van den Hoeven: 'Door mijn werk kan ik zijn wie ik ben'
'Niet lullen maar poetsen' Een kijkje in het leven van deze powervrouw resulteert in een verhaal over gedrevenheid, angsten overwinnen, mensen inspireren en grenzen verleggen.

9. VanderLOO events regisseert droom van een huwelijk in Portugal
Dit sprookjeshuwelijk was om door een ringetje te halen. Lees hoe Robert ten Brink op een prachtige locatie in de Algarve, Portugal tijdens een meerdaags evenement de huwelijksceremonie volbracht. 'All you need is: vanderLOO party & business events'

10. Nieuw pand voor Fraai Projecten
Een fraai pand voor Fraai Projecten. Meer ruimte, efficiënter werken én doorgroeien.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!