VanderLOO events regisseert een droom van een huwelijk in PortugalVanderLOO events regisseert een droom van een huwelijk in Portugal
Back Back Nieuws

VanderLOO events regisseert droom van een huwelijk in Portugal

20 september 2017

Op een prachtige locatie in de Algarve, Portugal, had vanderLOO party & business events de eer om een sprookjeshuwelijk te verzorgen in opdracht van Rocket Agency.

Na een prettige kennismaking met het aanstaande bruidspaar, een duidelijke briefing en een aantal locatiebezoeken waren de wensen van het bruidspaar geheel inzichtelijk en kreeg vanderLOO de vrije hand voor invulling van het weekend. Een select team van vanderLOO events en 2 volle opleggers met decor en bloemen zijn vanuit Nederland naar Portugal vertrokken. VanderLOO werkte voor deze opdracht samen met een lokale cateraar en een logistiek partner.

Robert ten Brink als trouwambtenaar

Voor dit meerdaags evenement werden de gasten in de tuin van het bruidspaar ontvangen en de huwelijksceremonie vond zeer romantisch plaats op het strand. Dr. Love, Robert ten Brink himself, mocht het bruidspaar in de echt verbinden als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. De trouwakte werd middels een aangespoelde fles op het strand onder toeziend oog van alle internationale gasten en Robert ondertekend.

Alma Nieto vormde samen met Jorge Castro een prachtig muzikaal duo die menig traan liet vloeien tijdens de ceremonie. Speciaal voor dit huwelijk had Rocket Agency een mooi, bont entertainmentprogramma samengesteld met onder andere: Bonnie Tyler, Glennis Grace en GENTS. DJ Perry Stuiver draaide het hele weekend, tussen alle optredens door, alles aan elkaar.

Dankzij de strak verzorgde organisatie van Rocket Agency en vanderLOO events werd het sprookje werkelijkheid voor een prachtig bruidspaar en hun gasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!