De 5 best gelezen artikelen van High Profile Events 2019De 5 best gelezen artikelen van High Profile Events 2019
Back Back Nieuws

De 5 best gelezen artikelen van High Profile Events 2019

31 december 2019

Wat was tweeduizendnegentien weer een mooi evenementenjaar! We hebben ons met veel plezier ingezet om jullie op de hoogte te houden van alles wat er speelt in de evenementenbranche. Jullie brachten mooie verhalen over bijzondere eventcases, enthousiaste opdrachtgevers en gepassioneerde vakgenoten. Jullie leerden ons nieuwe locaties kennen of namen ons mee voor een sneak peek achter de schermen. Als afsluiting van het jaar maakten we een lijstje van de best bekeken artikelen per categorie.

Achter de schermen:

'Het maandagochtend overleg is heilig!'

Wouter Pieterse en Martine Benjamins, beide producenten bij Van Nelle Fabriek Events vertellen over wat hun werk en hun team zo bijzonder maakt.

Eventcase

Bol.com brengt Toekomst in het vizier bij TheaterHangaar

Bol.com werkt samen met andere, bevlogen e-commerce ondernemers, aan een zo’n breed mogelijk assortiment op hun online platform. Om te kunnen blijven groeien, wil bol.com met deze partners nog relevanter worden voor hun klanten. Daar is een goede samenwerking voor nodig, waarin persoonlijk contact, kennisuitwisseling, dialoog en inspiratie centraal staan. Dit waren dan ook de uitgangspunten voor de partnerdag, waarop bol.com samen met zijn partners het vizier op de toekomst richtte.

Event Personality

Rogier Dezentjé: ‘We helpen elkaar opdrachten naar de regio te halen’

Rogier Dezentjé, Director of Sales bij Mooirivier Hotel & Congres, kwam na zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool terug in zijn geliefde Oost-Nederland. ‘Het is goed om gezamenlijk met andere locaties onze regio op de kaart te zetten!’

Locaties

Verrassing en verwondering in The Harbour Club Amsterdam Oost

De restyling van het restaurant en de naastgelegen eventzaal van The Harbour Club laat overtuigend zien dat de lat hoog is gelegd aan de Cruquiusweg. ‘Alles draait hier om beleving’, stelt sales representative Auke Genemans. ‘Of je nu al la carte komt eten of in Next Door je corporate event houdt, we willen onze gasten in alle facetten van onze gastvrijheid verrassen.’

Opdrachtgever aan het woord

Team4Teams over Event Company: ‘Wij gunnen iedereen de oase van rust die je er vindt’

Team4Teams adviseert een zakelijke klant zonder uitzondering te kiezen voor samenwerking met Event Company, exploitant van Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn, Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten in Rijswijk. Dat is niet voor niets: ‘Wij laten mensen stralen, door het goede in elkaar naar boven te halen, en dat is precies wat Event Company ook doet’, aldus trainer Pieter Schoe.

2020

Het is voor ons een mooie uitdaging om opkomende trends te spotten en alle ontwikkelingen zo goed mogelijk te blijven volgen. Jullie mooie verhalen vertellen wij graag.! Wil jij in 2020 ook meer aandacht voor jouw bedrijf genereren, ben of ken je een gepassioneerde eventpersonality of organiseer je een spetterend evenement? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!