Klap No RiskKlap No Risk
Back Back Verzekeringen

Klap No Risk

  • Haarlemmerweg 317K
    1051 LG Amsterdam

    Tel: 020 225 00 69

  • Klap No Risk

Ga naar de website
Klap Evenementenverzekeringen adviseert de evenementenbranche m.b.t. aansprakelijkheid en de evenementenverzekering (evenementenbureaus, locaties, organisatoren publieksevenementen, festivals, leveranciers). Wij staan onze klanten bij met advies over voorwaarden, verzekeringsdekking en met een zeer professioneel schadetraject voor alle soorten evenementenschades.
 
Klap is lid van de VvEM en partner van het GvE, FEP en MPL alsmede preferred supplier voor de IDEA-bureaus. Mede door deze samenwerkingen kunnen wij onze kennis van de markt verder versterken en onze klanten nog beter van dienst zijn.
 
Eén van onze eigenaren, Michiel Bredius, zit in bestuur van Stichting Sail Amsterdam. Hierdoor ook extra kennis over de processen en het krachtenveld (overheden (vergunning/crowdmanagement), sponsoren, organisatiebureaus, leveranciers) in deze prachtige branche.
 
Wie gingen u bijvoorbeeld voor als klant, naast de vele bureaus, toeleveranciers: Symphonica in Rosso, Hiswa te Water, Koningsvaart, Mysteryland, KLM Open, Gay Pride, Sensation, Loveland.
 
Evenementenverzekering
De organisatie van evenementen vergt heel wat van uw organisatievermogen en creativiteit. Er zijn helaas omstandigheden die zich niet laten regelen. Een vergunning die plotseling wordt ingetrokken, een artiest, gastspreker of de dagvoorzitter wordt ziek op de dag van het evenement, een bezoeker stelt u aansprakelijk voor geleden schade of door plotseling noodweer moet het hele evenement worden afgelast. Er kan altijd wel iets mis gaan. Met de evenementenverzekering van Klap verzekert u zich uitstekend tegen deze risico´s. Regelt u de organisatie, evt. met onze hulp op het gebied van advies en contracten, en laat ons de zekerheid bieden dat het evenement ook financieel een feest blijft. 
 
Voor meer informatie, ga naar: klap.com/evenementen
 

Neem contact op met Klap No Risk

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Klap No Risk zal z.s.m. contact met u opnemen.