teambuilding strand Noordwijkteambuilding strand Noordwijk
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events

 • Walserij 17a
  2211 SJ Noordwijkerhout

  Tel: 0252 340 885

 • evenementenbureau Noordwijk

In het kort

 • Unieke concepten
 • Meer dan 25 jaar ervaring en kennis
 • Lid van de VeBON
 • Professionele begeleiding, veilig verzekerd
 • TÜV gecertificeerd

Ga naar de website

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events is een in 1996 opgericht bureau, gespecialiseerd in de organisatie en uitvoering van actieve en creatieve teambuilding programma's, vergaderbreaks, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en relatiedagen op en rondom het strand van Noordwijk. Naast Noordwijk werken wij ook regelmatig op het strand van Katwijk, Wassenaar, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Op een professionele, betrokken en enthousiaste wijze geven wij inhoud aan uw ideeën, wensen en verwachtingen. Voor een compleet overzicht surft u naar noordwijk-events.nl

E-chopper verhuur Noordwijk (100% elektrisch)
CO2 vrije activiteit? Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt is het mogelijk een E-chopper tour te boeken in en rondom Noordwijk aan Zee. Zoef geruisloos en zonder uitstoot van schadelijke gassen met een stoere e-scooter over de boulevard van Noordwijk, geniet van het uitgebreide duingebied, en maak kennis met de Bollenstreek en haar mooie bollenvelden. Ideaal als vergaderbreak of onderdeel van een middagprogramma i.c.m. een van onze vele strandactiviteiten. Voor meer info surft u naar E-chopperhurennoordwijk.nl

Sloep events op de Kagerplassen (nabij Leiden)

Op 10-15 minuten van Noordwijk bieden wij tevens programma's aan met sloepen. Een Interactieve Sloepen Tablet TeamGame? E-chopper & sloepvaren? Vespa & sloepvaren? Voor een overzicht surft u naar sloepentocht.nl 

Kennis en ervaring
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al meer dan 25 jaar werkzaam op het strand en dus de strandspecialist bij uitstek. Hierdoor zijn wij in staat uw event tot in de puntjes te begeleiden.

Personeel
Ons bureau werkt met een vast team van ca. 25 ervaren en enthousiaste instructeurs. Dit zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van deskundige begeleiding en optimale dienstverlening.

Partnerships met strandpaviljoens, beachclubs en hotels
Ons bureau is al jarenlang preferred supplier van o.a. Hotel van Oranje (Noordwijk), Palace Hotel (Noordwijk), Alexander Hotel (Noordwijk), NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst. Daarnaast werken wij nauw samen met meer dan 15 strandpaviljoens en beachclubs.

 • vergaderbreak vliegeren powerkiten strand Noordwijk
  vergaderbreak vliegeren powerkiten strand Noordwijk
 • E-chopper-scooter-noordwijk
  E-chopper Noordwijk aan Zee
 • creatieve teambuilding megavlieger bouwen
  teambuilding megavlieger bouwen
 • teambuilding workshop zandsculptuur bouwen
  teambuilding workshop zandsculpturen bouwen
 • workshop schermen
  schermclinic strand Noordwijk
 • strand zeskamp teambuilding
  strand zeskamp teambuilding
 • Teambuilding Robinson Beach Games Noordwijk
  Teambuilding Robinson Beach Games Noordwijk
 • vespa tour Noordwijk
  vespa tour Noordwijk

Veiligheid & verzekering
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is lid van de VeBON (Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland): Bijzondere locaties, deskundige begeleiding, TÜV gecertificeerd, gekeurde materialen, veilig verzekerd. Een veilig gevoel dus!

Arrangementen op maat
Heeft u wensen die afwijken van onze standaardprogramma's, een bijzondere doelstelling voor uw evenement, of wilt u de activiteiten afstemmen op een bepaald thema? Maak uw specifieke wensen kenbaar en wij verzorgen uw evenement graag op maat. Onze kennis en ervaring op het gebied van locaties, materialen, etc, staan borg voor een geslaagd en succesvol programma.

Neem contact op met Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events zal z.s.m. contact met u opnemen.