Onder de indruk van Noordwijk!Onder de indruk van Noordwijk!
Back Back Nieuws

Onder de indruk van Noordwijk!

29 oktober 2019

Afgelopen weekend ontving Noordwijk Marketing tien meetingplanners uit Duitsland en Engeland om kennis te maken met Noordwijk als congresdestinatie. Dé gelegenheid om belangrijke zakelijke planners te verbinden aan Noordwijk. 

De kennismaking bestond uit een vol programma met een rally langs Noordwijkse en Noordwijkerhoutse locaties, een golfclinic, een kookworkshop, een hoteltour per step, een bezoek aan Leiden en een persoonlijk welkom van wethouder Roberto ter Hark.

Noordwijk als zakelijke bestemming

‘Noordwijk Marketing organiseert kennismakingsweekends voor meetingplanners, de zogenaamde ‘Fam (Familiarization) Trips’, om de gasten bekend te maken met Noordwijk als zakelijke bestemming’, vertelt Sandra Nonhebel, productmanager zakelijke markt. ‘Tijdens zo’n weekend laten wij het beste van Noordwijk en omgeving zien. Ze waren echt onder de indruk van compact en veelzijdig Noordwijk. Ik verwacht dat uit deze kennismaking zeker aanvragen en boekingen komen voor grote internationale events en congressen. Uniek is samenwerking hierin met de deelnemende Noordwijkse partners. Alleen zo is het voor ons mogelijk deze Fam Trips te organiseren.’

Grootschalige congressen

Door de samenwerkende hotels en bedrijven, de vele mogelijkheden die de omgeving biedt en de korte reisafstand naar Leiden, Amsterdam en Schiphol is Noordwijk voor veel internationale meetingplanners een ideale uitvalsbasis voor een congres.

Noordwijkse samenwerking

Het kennismakingsweekend is mede mogelijk gemaakt door de volgende Noordwijkse bedrijven: Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje, Radisson Blu Palace Hotel, NH Conference Centre Leeuwenhorst, de Kookerij, Brouwer Tours & Taxi Brouwer, Koninklijke Beuk, Jonker Travel, Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, de Baak Seaside, Klooster | events, art & design, Golden Tulip Noordwijk Beach, Fletcher Hotel de Witte Raaf, Alexander Hotel, St(r)andplaats Nederzandt, Space Expo, Evenenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, ESA ESTEC – Space Tours Noordwijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!