Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events lanceert Hackathon OnlineEvenementenbureau SPEV / Noordwijk Events lanceert Hackathon Online
Back Back Nieuws

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events lanceert Hackathon Online

11 mei 2020

Hackathon Online is een uniek teambuildingspel voor bedrijven. Het ontzettend leuk om te spelen, voor iedereen geschikt en de perfecte manier om samen, maar toch op afstand, aan teambuilding binnen het bedrijf te werken.

Hersenkrakers

Hackers zijn een bijzonder ras: intuïtief, slim, ambitieus, bekwaam en vooral out-of-the-box denkers & doeners! Samenwerken is een andere uitdaging en het dubbele doel van deze veeleisende game. Ga online, laat gezamenlijk de hersenen van je team kraken, denk out-of-the-box, los zoveel mogelijk puzzels op en hack het gecodeerde bericht om de hoogste score te behalen.

Samenwerken van essentieel belang

Tijdens de SPEV/Noordwijk-Events Hackathon worden jullie teams van uiterst bekwame hackers en strijden tegen elkaar! Het uiteindelijke doel van dit spel is om in teamverband zoveel mogelijk opdrachten te voltooien en daarmee dus zoveel mogelijk punten te verdienen. Bij een gelijke score wint het team dat de opdrachten het snelst heeft voltooid. Samenwerking is van essentieel belang, anders is winnen onmogelijk. Hoe moeilijker de puzzel, hoe meer samenwerking en collectief denkwerk er nodig is.

Tegelijk of verdeeld over paar dagen

Hackathon Online kan op verschillende manieren gespeeld worden. Zo kan de game met zijn allen tegelijk, gespeeld worden, maar het is ook mogelijk de deelnemende teams bijvoorbeeld 2 of 3 dagen de tijd geven de game samen te spelen. Je bepaalt dan zelf als team wanneer jullie tijd hebben.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!