E-chopper huren? Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events!E-chopper huren? Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events!
Back Back Trends

E-chopper huren? Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events!

08 maart 2021

Coronaproof uitje? CO2 vrije vergaderbreak? Vanaf 1 april 2021 breidt Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events haar aanbod uit en is E-chopper huren Noordwijk een feit. Voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt is het mogelijk een E-chopper tour te boeken in en rondom Noordwijk aan Zee. Zoef geruisloos en zonder uitstoot van schadelijke gassen over de boulevard van Noordwijk, geniet van het uitgebreide duingebied, en maak kennis met de Bollenstreek en haar mooie bollenvelden. Eén ding is zeker! Als je met deze stoere, kleurrijke, 100% elektrische scooters over de boulevard van Noordwijk rijdt, zal iedereen jullie nakijken.

NH Conference Centre Leeuwenhorst

De startlocatie van de e-chopper tours is NH Conference Centre Leeuwenhorst. ‘Op deze locatie hebben wij standaard 20 E-choppers beschikbaar, met een uitbreidingsmogelijkheid tot maar liefst 200 stuks’, vertelt SPEV/Noordwijk Events. Het hotel, met 513 hotelkamers, 123 vergaderruimtes, meerdere restaurants en bars, een wellnesscentre met fitnessruimte, zwembad en sauna, ligt midden tussen de bollenvelden en op steenworp afstand van Noordwijk aan Zee. De ideale locatie voor zakelijke groepen om een combinatie te maken met een 100% elektrische vergaderbreak.

E-choppers op locatie

Uiteraard is het voor zakelijke groepen die elders hun zakelijke meeting hebben gepland ook mogelijk de E-choppers op locatie te brengen. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al jarenlang preferred partner van diverse hotels in en rondom Noordwijk aan Zee. Ook is er een samenwerking met vrijwel alle strandpaviljoens en beachclubs aan het strand van Noordwijk. Hierdoor kan een compleet dag- of middagprogramma worden georganiseerd. Een ontvangst met koffie, thee en gebak, middagprogramma met E-chopper rijden i.c.m. een strandactiviteit, en uiteraard een afsluitende BBQ met de voetjes in het zand en een wijntje in de hand. Vrijwel alle strandactiviteiten zijn te combineren met een E-chopper tour!

Particuliere markt Noordwijk aan Zee

Noordwijk aan Zee is voor de toeristische markt één van de populairste badplaatsen van Nederland. Ook voor de particuliere markt is een E-chopper het perfecte vervoersmiddel om Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek te verkennen. De stoere E-choppers zijn vanaf 2 stuks al online te reserveren via E-chopperhurennoordwijk.nl Er zijn diverse routes beschikbaar, die de mooiste plekjes van deze streek laat zien. De gezellige boulevard van Noordwijk aan Zee, de duinen, de mooie bloemenvelden, alles zit erin! 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!