ABC EventsABC Events
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

ABC Events

 • Jan Tademaweg 49
  2031 CT Haarlem

  Tel: 023 574 8379

 • ABC Events

In het kort

 • Zelf mogen rijden met legervoertuigen uit de jaren '50 en '60
 • Gebruik van echte legerzender/ontvangers SEM 25 + SEM 35
 • Pantzerwagen Daimler Ferret Scoutcar
 • Oost Europeze voeruigen (POLIZEI)
 • Op maat gemaakte evenementen door het hele land

Ga naar de website

Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in high-end evenementen voor grote groepen. Hierbij moet gedacht worden aan groepen van minimaal 30 en maximaal 300 man die wij meenemen in een filmachtige setting. ABC Events verzorgt evenementen door het hele land, van de randstad tot de Veluwe en van Maastricht tot Texel. Wij werken hiervoor samen met een groot aantal partners; Bilderberg, Fletcher, Apollo hotels en lokale ondernemers. Wij proberen in al onze evenementen een aantal voor ons belangrijke elementen te verwerken; 
Competitie: in alle bedrijfsuitjes wordt een strijd aangegaan, dit kan zijn tijdens een spelshowquiz, een rally of een zeilrace. 
Educatie: bij al onze evenementen proberen we mensen iets te leren door vragen te stellen over de omgeving, omgaan met oude materialen en een stukje van onze geschiedenis mee te geven.
Persoonlijke begeleiding: Wij zorgen dat er altijd iemand van het bedrijf aanwezig is om de groep te begeleiden. op ieder schip in iedere auto en in elk vliegtuig gaat een ervaren schipper, chauffeur of piloot mee.
Vermaak: Uiteraard gaat het tijdens het evenement om de beleving en het plezier, samen met onze gasten doen wij ons best om het de verwachtingen zo hoog mogelijk te scheppen en te zorgen dat er aan deze verwachtingen voldaan wordt. 

De afgelopen 10 jaar hebben wij een imposante verzameling aan legervoertuigen en materialen weten te sparen. Deze unieke materialen en voertuigen gebruiken wij veelvuldig in rally's waarbij de gasten zelf achter het stuur plaats mogen nemen en prachtige tochten maken. Tijdens deze rally's wordt er door het team samengewerkt om de route te vinden en uiteindelijk het einddoel te bereiken. Communiceren met zenders, GPSen bedienen, kaarten maken of lezen en een routeboek volgen zijn enkele manieren waarop de gasten zullen moeten navigeren. Al onze bedrijfsuitjes zijn door ons evenemententeam zelf bedacht waardoor mensen sowieso een unieke beleving krijgen die elders niet te vinden is. Wanneer de gasten een nog ruimer budget hebben en de "sky is the limit" dan zetten we zelfs vliegtuigen in waarin de gasten zelf mogen vliegen, of worden de deelnemers voor een rally gedropt met helikopters op een plaats waar de voertuigen in colonne gereed staan. Spanning, beleving en sensatie proberen wij het hele jaar door te brengen. De voertuigen kunnen met mooi weer met een open dak rijden en tijdens de koudere donkere dagen kunnen de voertuigen opgehuift worden. Met warme dekens achter in de voertuigen gluhwein, warme chocolademelk onderweg en zelfs warme soep zijn deze evenementen en tochten ook zeer goed te doen in de winter.

Naast legervoertuigen, vliegtuigen en helikopters beschikken wij ook over limousines, sloepen en Kever cabrio's. Met verschillende thema's op verschillende locaties kunnen wij de meest uiteenlopende combinaties en variaties maken voor onze gasten. We gaan graag met bedrijven om de tafel en op bezoek bij de locatie om alles tot in de puntjes met elkaar af te stemmen, wij zijn flexibel en leveren elk evenement op maat af.

Neem contact op met ABC Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van ABC Events zal z.s.m. contact met u opnemen.