ABC Events: meer dan alleen evenementenABC Events: meer dan alleen evenementen
Back Back Nieuws

ABC Events: meer dan alleen evenementen

20 oktober 2021

Zoals de naam al zegt, organiseert ABC Events evenementen van A tot Z. Voornamelijk bedrijfsevenementen voor organisaties die op zoek zijn naar een enerverende dag vol teambuildingsaspecten. Daar is veel vraag naar op dit moment, omdat er in het medewerkersbestand de afgelopen 1,5 jaar bij veel bedrijven flink wat veranderd is en sommige collega’s elkaar zelfs nog nooit hebben gezien.

Wist je dat ABC Events onder de naam Jan Soldaat naast deze originele evenementen ook (leger)voertuigen los verhuurd? De afgelopen maanden is er goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid om deze voertuigen te huren. Het evenementenbureau licht kort twee verhuurmomenten uit.

Unmute Us

Op 21 augustus en 11 september heeft Unmute Us, een protestorganisatie vanuit de culturele- en evenementensector, grote demonstraties georganiseerd door het hele land. Tijdens deze parade reden er verschillende legervoertuigen van Jan Soldaat mee in zowel Amsterdam als Den Haag. Het was een groot feest en ABC Events draagt de demonstratie om welbekende redenen een warm hart toe.

Verhuur voor dropping

In samenwerking met een evenementenbureau uit Limburg heeft Jan Soldaat een dropping uitgevoerd. Startlocatie was het drielandenpunt en de groepen werden met twee DAF YA 314’s (drietonners) en twee DAF YA 126 (eentonners) naar verschillende plekken in de omgeving gebracht. De chaffeurs hebben genoten en ook de deelnemers vonden het erg gaaf dat ze geheel in thema werden weggebracht.

Op zoek naar een voertuig?

Bent jij op zoek naar een origineel voertuig voor jouw opnames, vervoer of speciale gelegenheid? Neem een kijkje op de websites Verhuur Legervoertuigen - ABC Events en Voertuigen | Legervoertuig-huren of neem direct contact op voor meer informatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!