ABC Events gaat elektrisch!ABC Events gaat elektrisch!
Back Back Nieuws

ABC Events gaat elektrisch!

07 juni 2021

Nu het mooie zomerweer begonnen is en het einde van de pandemie langzaamaan in zicht komt is het tijd voor een nieuw evenement van ABC Events: de E-chopper rondrit door Haarlem en omstreken.

Milieuvriendelijk

Deze snorfietsen zijn elektrisch aangedreven en daarom milieuvriendelijk, duurzaam en stil. Geen lawaai van motoren, maar heerlijk gefluit van vogels en het klotsen van de golven. En je kan natuurlijk praten met elkaar, wat het ook nog een supergezellig uitje maakt. 'Het mooie van de E-choppers is dat ze makkelijk te besturen zijn, stil zijn en geheel coronaproof,' zegt Sarie, evenementenmanager van ABC Events. 'Het is een leuk en ludieke manier om op een mooie zomerdag naar het strand te rijden of te genieten van de mooie groenomgeving bij Spaarnwoude. Wanneer je de E-choppers langere tijd huurt kun je ook lekker nog pauze nemen en op het terras gaan zitten of te picknicken in het park. Wat wil je nog meer?'

50 kilometer op een accu

De E-choppers zijn te huren voor één of drie uur, of de hele dag. Een AM-rijbewijs is verplicht voor het besturen. Sarie: 'Bij ABC Events krijgt u een paar mooie routes mee waar u uit kunt kiezen, maar het is ook mogelijk om uw eigen route te maken.' Met een volle accu kunt u maar liefst 50 kilometer afleggen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!