ABC Events en Sky High Events voor avontuur ABC Events en Sky High Events voor avontuur
Back Back Nieuws

ABC Events en Sky High Events voor avontuur

22 januari 2024

Al een jaar is Sky High Events een succesvol onderdeel geworden van ABC Events. Het biedt verschillende thema’s aan, voornamelijk gerelateerd aan vliegervaringen. Daarnaast heeft het personeel van ABC Events creatieve activiteiten bedacht, zoals schieten, vliegtuigjes bouwen en het belangrijkste: de missie die je met het team doet in een vliegend voertuig.

Teambuilding

De Spectaculair evenementen die Sky High Events organiseert, worden afgestemd op de wensen en doelen van wat de klant. Het Personeel van ABC Events kan creatief een op maat gemaakte programma opstellen waar de klant centraal staat en een onvergetelijke dag krijgt, Daarnaast kan je ook kiezen uit thema’s die door ABC Events zelf bedacht zijn wat met vliegen te maken heeft, zoals training Day Secret Agent, Training Day Airforce, Navigation Flight, Missing General, Helidropzone, Forbidden Island, Diamonds Are Forever.

Het doel is dat de onderlinge verbinding van een groep wordt versterkt, want je werkt samen en zo leer je elkaar beter kennen. Het blijft wel een competitie met een prijs. Aan het eind kan er gezamenlijk worden afgesloten met een afterparty met borrel.

Toekomstplannen

Na een jaar richt Sky High Events zich op de verdere toekomst. Er wordt gekeken naar activiteiten die trending zijn en waar vraag naar is, dus wordt het aanbod uitgebreid met nieuwe activiteiten, zoals een luchtballonvaart; een leuke groepsactiviteit voor de zomermaanden.  Of op grote hoogte dineren met behulp van een hijskraan; een onvergetelijk verjaardagscadeau. Ook wordt er gezocht naar verschillende locaties door het land, zodat meer klanten kunnen ervaren wat Sky High Events te bieden heeft.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!