ABC Events creatief in 2020ABC Events creatief in 2020
Back Back Interview

ABC Events creatief in 2020

22 juli 2020

Waar ABC Events normaliter zich focust op high-end evenementen voor bedrijven, werd dit door de coronacrisis onmogelijk gemaakt. Ze moesten dus op zoek naar andere mogelijkheden om omzet te genereren om van 2020 alsnog het topjaar te maken dat ze voor ogen hadden.

Waar het niet mogelijk was om met groepen in een legervoertuig plaats te nemen, is het wel mogelijk om de voertuigen te verhuren voor verschillende promotiecampagnes. Zo schittert de Nekaf onder andere in de nieuwste reclame van Taksi en is deze gebruikt voor de nieuwste videogame van World of Tanks.

Vakantie in eigen land

Maar naast deze manieren voor het inzetten van de legervoertuigen heeft ABC Events ook besloten om deze zomer een actie te houden voor particulieren. Omdat veel Nederlanders dit jaar in eigen land op vakantie gaan, wilde ABC Events daar natuurlijk op inspelen. In Haarlem en omgeving en op de Veluwe zijn campings en andere overnachtingslocaties langsgereden om posters en flyers voor deze actie af te geven. Hiermee biedt ABC Events families, gezinnen en vriendengroepen de kans om een rondrit te houden in een legervoertuig en zelfs de mogelijkheid om zelf achter het stuur te kruipen. Speciaal voor alle ouders die met nostalgie terugkijken op de dienstplicht, alle stoere kinderen die van spanning en avontuur houden en voor vrienden die opzoek zijn naar een originele activiteit.

Innoveren, creëren en aanpassen zijn de kernwoorden van het eerste half jaar van 2020 en daar heeft ABC Events goed op kunnen inspelen. Op naar het tweede half jaar met veel nieuwe evenementen en ook weer terug naar de bedrijfsevenementen, die van het RIVM (met maatregelen) weer plaats mogen vinden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!