Het dak kan eraf bij ABC EventsHet dak kan eraf bij ABC Events
Back Back Nieuws

Het dak kan eraf bij ABC Events

04 april 2024

Bij evenementenbureau ABC Events staat het organiseren van teambuildingactiviteiten met een vleugje competitie centraal, om samenwerking binnen een groep te bevorderen. Het Haarlemse eventbureau doet dit onder andere door het aanbieden van bijzondere rijervaringen, zoals rally rijden. Onlangs is het rondtoeren in retro Volkswagen Kever cabrio’s aan het servicepakket toegevoegd, perfect passende bij het aankomende zomerseizoen.

Rondrijden in VW Kever cabrio’s is een onvergetelijke rijervaring! Maar ABC Events zou zichzelf tekort doen als dit niet ook gepaard zou gaan met een stukje sport en spel. Verdeeld over meerdere teams rijden jij en je collega’s langs een route met spelletjes en raadsels. Wie verzamelt de meeste punten en wint?

Branded teambuilding

Een rit in de vrolijkgekleurde oldtimers kan nu gepaard gaan met een stukje branding en reclame. Klanten van ABC Events kunnen sinds kort plakstickers met hun eigen logo aanbrengen op de retro Kever cabrio’s, waardoor teambuilding wordt gecombineerd met reclamemaken voor je bedrijf.

Over ABC Events

Wat begon als hobby, is uitgegroeid tot een professioneel evenementenbureau. Een gedeelde stoute jongensdroom van twee mannen werd door het bundelen van ieders kwaliteiten werkelijkheid. Inmiddels wordt een breed scala aan kwalitatieve evenementen en personeelsuitjes aangeboden. Denk aan leger gerelateerde activiteiten, rally rijden, sloepvaren, helikoptervliegen en nog veel meer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!