ATPI Corporate EventsATPI Corporate Events
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

ATPI Corporate Events

 • Beechavenue 101
  1119 RB Schiphol-Rijk

  Tel: 020 201 1475

 • ATPI Corporate Events

In het kort

 • Toonaangevende reistechnologie en event oplossingen
 • Wereldwijd netwerk
 • Een unieke combinatie van expertises
 • Digitale oplossingen voor registratietools en gastmanagement
 • Een zeer flexibele service

Ga naar de website

ATPI Corporate Events is onderdeel van de wereldwijde zakenreis- en evenementenorganisatie ATPI. Events organiseren zit ons in het bloed en we doen het al zo’n 30 jaar met de grootste passie en plezier. Met een team van gedreven en ervaren Event Managers ontzorgen wij jouw gasten. Of het nu gaat om strategisch advies omtrent event management, een incentive of een groepsreis, een evenementproductie, of een zakelijke bijeenkomst. Natuurlijk bouwen we op onze jarenlange ervaring als het gaat om kennis van bestemmingen, logistiek, registratietools en processen, maar elke opdracht (groot of klein) start met de vraag: wat is het doel van de opdrachtgever én met welke herinnering verlaten gasten het evenement na afloop? Zo zorgen we dat jouw commerciële doelen bereikt worden en ontwerpen we tegelijkertijd voor jouw gasten een onvergetelijke beleving. Met onze ervaring en jouw input creëren we de ultieme belevenis!

Kennis & ervaring
Dankzij ons wereldwijde internationale netwerk en jarenlange ervaring in het eventsvak bieden we je inkoopkracht, bestemmingskennis en een hoge kwaliteit van dienstverlening door ervaren experts. We blinken uit in complexe logistieke trajecten en een 360 graden aanpak.

Specialistische services
We leveren wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om research & venue sourcing, project management, group ticketing, finance & reporting, program design of het ontwikkelen van de ultieme gastbeleving inclusief uitnodigings-, registratie- & evaluatietraject? Je bent bij ons aan het juiste adres. Zowel als voor een totale productie, als voor een deelaspect.

 • ATPI Corporate Events
  The Ocean Race - Copyright Ainhoa Sanchez
 • ATPI Corporate Events
  Polaryse - The Ocean Race - Copyright Eloi Stichelbaut -

Full service onder 1 dak
Snel schakelen gaat beter als je op elkaar ingewerkt bent. We hebben een keur aan expertises in huis. Denk aan groepsboekingsexpertise, in-house creatives, communicatie, inkoop, crowd, calimiteiten en financieel management.

Verlengstuk van jouw organisatie
Onze opdrachtgevers zien ons vaak als ‘extended enterprise’. We zijn realistisch en efficiënt in project management. De ervaring leert dat er voor elke uitdaging een oplossing is en we streven ernaar jou compleet te ontzorgen. Budget- en planningsbewaking gedurende gehele project speelt hierbij een belangrijke rol.

Contactgegevens
Wil je meer weten over ATPI neem mail dan naar: Clientservices.netherlands@atpi.com of bel naar 020 201 1475.

Neem contact op met ATPI Corporate Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van ATPI Corporate Events zal z.s.m. contact met u opnemen.